|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wypłata z zatowarowania sklepu - kiedy?
Są tu jakieś dziewczyny które były na zatowarowaniu nowego sklepu? Otóż ja byłam od 28.09 - 02.10, dostałam umowę zlecenie jako że miałam wyrobione swoje godziny i teraz się zastanawiam kiedy tak właściwie dostanę kasę ?? myślałam że pieniądze dostanę razem z wypłatą ale nic nie przyszło i do dzisiaj cisza. Ile się czeka w takim razie, ktoś wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wredny kotecek
|
Dot.: wypłata z zatowarowania sklepu - kiedy?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak zlecenie, ale przy umowie o dzieło zazwyczaj jest w okolicach 20 następnego miesiąca.
edit: nie wiem czy dobrze, że odpowiadałam bo trafiłam na link z plotkowego ![]()
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words Edytowane przez boinnenazwybylyzajete Czas edycji: 2015-10-20 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wredny kotecek
|
Nie ma chyba jednej ogólnej zasady wypłacania takiej pensji, dlatego czyta się umowy :P Ja byłam na umowie zlecenie 1 października i wczoraj dostałam pieniądze na konto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Komplikatorka
|
Na umowie musiało być napisane w jakiej formie wypłata i kiedy np. "wypłata wynagrodzenia w ciągu 7 dni od wystawienia rachunku/zakończenia pracy na rachunek bankowy zleceniobiorcy"
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Kasa za zatowarowania przychodzi osobnym przelewem, a nie z pensją ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.