|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nowe czerwone szpilki 35 r LUTY
Witam was kobietki,
zamienię seksowne czerwone szpileczki nowe, r 35 . A noszę 35)Niestety okazały się dla mnie delikatnie za duże. Wkładka 22,5 . Dałam za nie ponad 100 zł więc łatwo nie oddam, chyba że znajdę świetne nowe rzeczy bądź używane, ale na pewno nie jedną . Noszę rozmiar s, m ![]() ![]() Wszystkie przebarwienia widoczne na zdjęciu to wina aparatu i światła. Buty w stanie idealnym Edytowane przez czekoladka111 Czas edycji: 2013-02-17 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe czerwone szpilki 35 r LUTY
cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kuferek jest w stanie idealnym, malo uzywany.
Balerinki maja 23 cm. Ja mam dosc szczupla stope, czy twoje buty sa raczej szerokie czy wąskie? Moglabys podac ile ma obcas i platforma? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Balerinki na pewno ci ni spadna z nogi bo sa na gumce, mocno przylegaja do stopy, na mnie troche sa za ciasne. Jak chcesz to gdzies mam zdjecia na nodze, moge pokazac . ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Czy za buty chciałabyś wszystkie te rzeczy ktore wymienilas? Nie wiem czy kuferek nie sprzeda sie na innym portalu.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-02-18 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kochana a powiedz mi czy buty chcesz tylko za torebke czy wszystkie te rzeczy ktore wymienilas?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hey. Torebka poszla na innym portalu. Takze decyzja nalezy do ciebie czy wymienisz buty za rzeczy ktore chcialas bez torebki. Chyba ze cos innego jeszcze wpadni ci w oko.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.