|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lampiony z tego filmu zabronione
Cześć!!
Mam pytanie, bardzo mi się podobają lampiony takie jak w tym filmiku ale od menedżerki sali usłyszałem, ze od niedawna w Polsce puszczanie takich lampionów jest zabrionione... czy to prawda ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
damn good coffee
|
Dot.: Lampiony z tego filmu zabronione
Z tego co wiem grozi za to mandat. Znajomi chcieli zorganizować akcję puszczania takich lampionów i im odradzono.
Osobiście uważam że to niezbyt rozsądny pomysł, zważywszy na ilość pożarów powodowanych przez takie atrakcje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
a co Ty tak ten brzydki filmik pokazujesz w każdym wątku,wszystko z tego filmika ci się podoba,lampiony jak lampiony w straży pożarnej musisz pytac o pozwolenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5 |
damn good coffee
|
Visez, w zeszłym roku 2 pożary wybuchły przez takie lampioniki w mojej okolicy. Raz zaczęła płonąć stodoła, raz jakieś siano na polu. Nie wierzę, że ani razu nie słyszałaś apelu strażaków... Przez jakiś czas to był bardzo popularny temat w mediach. Warto ryzykować? Nóż się w kieszeni otwiera jak widzę nastolatków, w środku lata, puszczających lampion, który och, ach, jak pięknie! szybuje sobie w stronę lasu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To są najzwyklejsze lampiony, których fotę koleżanka autorka mogła bez problemu znaleźć w google bo jest ich tam setki tysięcy. Tu chodzi o wzbudzenie chęci sprawdzenia jakiegoż to rodzaju lampionów (innych się nie puszcza na weselach) nie można używać.
A przy okazji oglądający ma zachwycić się tym średnim filmikiem, chwycić za telefon i zarezerwować jego twórcę na swój ślub jako kamerzystę. REKLAMA !
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
film jest do du....y
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tak, to są polskie fora
![]() Wszyscy w internecie MUSZĄ być w 100% precyzyjni i się na wszystkim znać bo inaczej po co zadają pytanie (co się wyklucza...), po prostu masakra. Oj ludzie ludzie, nie na każdym kroku czai się zło. A fakt, ze mi się te filmy podobają i......tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jasne jest, że nie można puszczać ich byle gdzie, bo to już głupota - zdecydowanie z daleka od lasów i gospodarstw (latem sporo było puszczanych nad morzem, ale chyba jasne jest dlaczego) a filmik.. nie obraź się, ale że tobie się podoba, nie znaczy, że bez konsekwencji możesz wrzucać go gdzie popadnie, bo naprawdę może robić za reklamę (choć 99% jak zobaczy, to zamknie czym prędzej) nikt ci zełgo nic nie napisał, a niestety, jak ktoś myśli, że krytyka nie spotka jego zapatrywań, to.. niech nie otwiera wątków ile ludzi, tyle opinii i może by należało przemyśleć kilka rzeczy, zamiast się fochać ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Do autorki,lampiony bez atestu są zabronione,właścicielka sali powinna o tym wiedzieć,widocznie te nas filmiku są podróbkami od których może zapalić się las
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Twój problem leży w tym że brakuje Ci sprytu. Otóż dopiero co założyłeś konto i 95% postów wspominasz jedną, konkretną firmę:
![]() ![]()
Żadnego ukrytego wątku nie trzeba odkrywać, bo reklamujesz swoje usługi w całkiem oczywisty sposób. Nie dość ż masz chyba bardzo niskie mniemanie o poziomie umysłowym użytkowniczek tego forum to jeszcze wykorzystujesz fakt że ludzie na tym forum naprawdę starają się sobie pomagać i rozwiązywać problemy. Dobry kamerzysta nie musi się reklamować - zwłaszcza w tak bezczelny i żałosny sposób. Jego zadowoleni klienci sami go rozreklamują. To że musisz uciekać się do tak żałosnej formy naganiania sobie klientów świadczy tylko o poziomie Twoich usług. Koszt reklamy na Wizażu zaczyna się do zaledwie 5 zł. Czy warto je zaoszczędzić robiąc z siebie dziada a z Wizażanek idiotki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Prawda jest taka ze na moją siorke i na mnie przyszedł czas ślubny... faktycznie brzmieć to moze mało wiarygodnie - teraz to widzę. Natomiast nie stanowi dla mnie problemu usunięcie kilku postów skoro tak te kilka osób to uraziło. Co nie zmienia faktu ze mi się po prostu podoba to co wklejałem i już tak jak dajmy na to rap a komuś metal, wiadomo i tu nie ma o czym gadać. ps tylko nie wiem czy jest guzik do usuwania postów bo aż tak nie przebywam na tym forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.