|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zasady konkursów czasowych Rossman
Jeśli biorę udział w konkursie czasowym to liczy się czas wysłania zgłoszenia najbliżej pełniej godziny czy czas odpowiedzi na pytanie?
Np w konkursie rysuj z czu czu w zasadach jest napisane że nagrodę otrzyma osoba która zaznaczy poprawną odpowiedź najbliżej pełnej godziny. Ale już wygrałam kilka nagród w konkursach rossnetu wysyłając zgłoszenie o pełnej godzinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zasady konkursów czasowych Rossman
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3801391 9]Jeśli biorę udział w konkursie czasowym to liczy się czas wysłania zgłoszenia najbliżej pełniej godziny czy czas odpowiedzi na pytanie?
Np w konkursie rysuj z czu czu w zasadach jest napisane że nagrodę otrzyma osoba która zaznaczy poprawną odpowiedź najbliżej pełnej godziny. Ale już wygrałam kilka nagród w konkursach rossnetu wysyłając zgłoszenie o pełnej godzinie.[/QUOTE] przy kazdym konkursie jest regulamin
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3801391 9]Jeśli biorę udział w konkursie czasowym to liczy się czas wysłania zgłoszenia najbliżej pełniej godziny czy czas odpowiedzi na pytanie?
Np w konkursie rysuj z czu czu w zasadach jest napisane że nagrodę otrzyma osoba która zaznaczy poprawną odpowiedź najbliżej pełnej godziny. Ale już wygrałam kilka nagród w konkursach rossnetu wysyłając zgłoszenie o pełnej godzinie.[/QUOTE] no jedno od drugiego różni się jak noc od dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
prośba o kliki - spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-12-20 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.