|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ból piersi przed okresem
Witam mam 17 lat , miesiączkuje od 3 . Nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi (może zdarzyło się to raz - dwa razy ) a tak to nic. Tylko dzień przed czuje się okropnie-słabo mam gorączke itd. W sobote powinnam dostać okresu(czyli za 6 dni) i od wczoraj zaczeły mnie pobolewać piersi,nie jakoś bardzo mocno ale pobolewają. Ciąże wykluczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy tak może być?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mnie piersi też często bolą , nie martw się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale myślisz że jeśli już przeżyłam 2 miesiączki owulacje...(nawet w tym miesiącu miałam plamienie owulacyjne|) to mam się bac jeszcze ciąży czy po prostu już świruje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To jest okropne !! Po prostu ja nie jestem gotowa na dziecko ! No prosze mam tylk 17 lat , dlatego nie współżyje z chłopakiem tylko tamtej nocy nas poniosło wszedł we mnie na dosłownie minute !!! A na penisie mógła być spermy chociaż szczerze wątpie- a on jest pewny,ponieważ zdarzyło się to po 10 min po wytrsyku czyli świeżej spermie, wkładał bokserki robił siusiu ocierał się o koc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cykl kobiety normuje sie od 2-5 lat wiec nie masz powodu do obaw ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuje przedewszytskim za zrozumienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzięki dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() seksem poczekaj jak bd gotowa kolezanki dobrze pisza ![]() Powodzenia ![]() Depresja... moj przyjaciel odebral sobie zycie bo mial depresje :-(
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Chłopak...byłam tak głupia że go zostawiłam. I płakał pił...jego mama do mnie dzwoniła żeby dowiedzieć się co się stało.Nawet nasza wychowawczyni(chodzimy do jednej klasy) Ale zmądrzałam ułozyłam sobie to urojenie w głowie i znowu jesteśmy razem a on mi wybaczył...I czasem (może to taka moja kara) mam jeszcze myśli że moge być w ciąży. Właśnie teraz przez ten weekend non stop o tym myślałam . Bo ten cholerny ból piersi się pojawił ! I już mnie bierze!! Najgorsze jest to że wmawiam sobie taki głupi objaw a nie takie jak : miesiączka 2 x!! , owulacja 2x!! miałam nawet przeciez plamienie owulacyjne co świadczy tym że owulacja jest !!!...boże !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Oj było...A gólnie sytuacja : Pieszcze chłopaka ręką i ustami . On dochodzi i ja robie to oralnie(czyli biore jego penisa do buzi) i połykam....(czego nigdy nie robiłam...tylko wtedy)) a drugą cześc wypluwam na brzuch po jakiś 3 min chłopak wygrzebuje się z łóżka, wkłada bokserki(czyli co? penis i tak się ociera-czyli wyciera?) spodnie. I idziemy do kuchni napić się itd. i on idzie siku później po jakiś 5 min ja też idę i on razem ze mną - znowu robi siku. Potem po jakiś 10min od wytrysku znowu zaczynamy się miziać on robi mi minetkę i ociera się chwile o majtki itd. I wtedy właśnie chodzi do tego głównego zbliżenia czyli członek na chwile wkładany jest do pochwy. Ale na góra mienutę. Prawdopodobnie były to dni niepłodne.-żółty śluz na majtkach ale nie był sprawdzany wewntąrz było to 27 dzień cyklu ... Pododbno powietrze szybko zabija plemniki,ślina też więc czy to była bardzo ryzykowna sytuacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ojj dziewczyny dziękuje za wsparcie. Strasznie się znowu zaczełam bać i zrobiłam test ... oczywiscie NEGATYWNY jest to najpiękniesza(na ten okres oczywiście)wiadomośc od daawna daawna...Ojjj my kobiety mamy ciężko a my młodusie przez głupote możemy wpaść w taki stan że nikomu tego nie życze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.