|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy to juz zmarszczki?
Mam taki maly problemik. Otoz, wkrotce bede miala 26 lat, wiec jak to zwykle bywa, zaczelam sie dopatrywac zmarch :/ No i znalazlam. Wokol ust, w dolnej czesci. Nie wiem, czy to sa mimiczne, czy starcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to juz zmarszczki?
Powiem tylko,ze sa to zmarszczki mimiczne.Sama mam ten problem.Mam 24 lata a juz je mam na czole,miedzy brwiami,w kacikach oczu i ust.Uzywalam juz troche tych preparatow przeciwzmarszczkowych(rac zej z wyzszej polki)ale efekty sa marne.Osobiscie za jakies rok,dwa chce isc na zabieg botoxu.Wiele kobiet sobie go chwala.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze,ze podklady o przedluzonej trwalosci i matujace uwypuklaja zmarszczki.Moze powinnas siegnac po takie liftingujace np.nowy Vichy(slyszalam,ze dobry).ja obecnie zrezygnowalam zupelnie z podkladu,bo uzywam lekow na skore.Te podklady liftingujace wypelniaja zmarszczki i ich tak nie widac.Radze wybrac takie ze sredniej lub wyzszej polki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kobietko, polecam Ci ten wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=47989
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.