|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Help ...Kartka na panieńskie
Witam
Za tydzień moja przyjaciółka ma panieńskie wszystko już przygotowałyśmy, wydaje nam się że fajnie by było jakby dostała od nas jakąś kartke na kt wsztystkie byśmy się podpisały. Przeszukałm całe miasto i nie znalazłam nic co by się nadawało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Help ...Kartka na panieńskie
Witam
Nie mam wprawdzie kartki, ale mam wierszyk: Pożegnanie Panienki Już nie będziesz moja Mała nigdy więcej tak hulała. Choć porzucasz stan panieński nie jest to początek klęski. Nim Pan Władca Twój wysniony weźmie Cię w dalekie strony, rąbek nieba Ci uchyli i otuli w szal z szynszyli, zanim swe odprawisz gody, przyjaciółki weź na lody. Śmiało bacie się do rana pijcie wino i szampana, tańczcie nago na parkiecie, póki z sił nie opadniecie. Lecz gdy 3 kur zapieje, pędź do domu poprez knieje, bo od jutra ma Kochana będziesz mieć swojego Pana. Nie ma to za bardzo sensu, ale nic innego nie mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.