|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Dandelion root - korzeñ mniszka
Hej!
Czy kto¶ wie gdzie w Krakowie mo¿na kupiæ lek zio³owy Dandelion root firmy NOW? By³am dzi¶ w kilku aptekach w centrum (w tym w sklepach zielarskich) ale nigdzie nie mieli... Kto¶ z Was go stosowa³? Jak wra¿enia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
Dot.: Dandelion root - korzeñ mniszka
Hej,
w aptece studenckiej na ul.studenckiej 7 chyba, mo¿na go kupiæ, a w³asciwie zamówiæ i tam odebraæ. Ja te¿ poszukiwa³am d³ugo, kupi³am tam z firmy Aboca,ale z Now sie bardziej op³aca i teraz go zamówi³am. 26z³ kosztuje. A w jakim celu chcesz go stosowaæ? Do oczyszczania organizmu? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej,
mo¿na go dostaæ w aptece studenckiej, tylko trzeba zamówiæ wczesniej. Mo¿esz to zrobic na ich stronie, kosztuje 26z³. W ramach oczyszczania chcesz go stosowaæ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cze¶æ, bardzo dziêkujê za odpowied¼
![]() Zamawia³am tydzieñ temu dandelion w aptece studenckiej, ale dosta³am maila, ¿e nie maj± tego leku i dadz± mi znaæ je¶li siê pojawi. Co do stosowania, to chodzi mi g³ównie o usuwanie nadmiaru wody z organizmu, poza tym odtruwanie i oczyszczanie. Zdecydowanie przekonuje mnie do Dandelionu fakt, ¿e jest to lek zio³owy, a ja leczê siê i wspomagam tylko poprzez zio³a. Jak oceniasz ten lek? nie tylko pod wzglêdem usuwania wody, ale ogólnie oczyszczania, ogólnego samopoczucia po stosowaniu, itd? Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oj to musze tam zadzwoniæ,a jak nie maj± to pewnie na allegro kupie,bo ceny w porz±dku s±. ja te¿ muszê sie oczy¶ciæ,bo czuje,ze moje cia³o nie wyrabia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W³a¶nie dosta³am maila, ¿e uda³o siê zamówiæ dandelion i czeka na odbiór w aptece studenckiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Te¿ mia³am Ci napisaæ,ze ju¿ jest w aptece studenckiej,bo wys³ali mi smsa,ale nie mia³am kiedy nawet. A t± pokrzywe to w jakiej formie? pije sie czy mo¿e sproszkowan± w tabletkach?bo niektóre zió³ka smakowo mi nie podchodz±
![]() ale dziêkuje za informacjê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej dziewczyny i jakie efeky po stosowaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.