Dandelion root - korzeñ mniszka - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-05-29, 15:49   #1
helledore89
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Dandelion root - korzeñ mniszka

Hej!
Czy kto¶ wie gdzie w Krakowie mo¿na kupiæ lek zio³owy Dandelion root firmy NOW? By³am dzi¶ w kilku aptekach w centrum (w tym w sklepach zielarskich) ale nigdzie nie mieli...
Kto¶ z Was go stosowa³? Jak wra¿enia?
helledore89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-02, 11:14   #2
flowerboom
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 140
Dot.: Dandelion root - korzeñ mniszka

Hej,
w aptece studenckiej na ul.studenckiej 7 chyba, mo¿na go kupiæ, a w³asciwie zamówiæ i tam odebraæ. Ja te¿ poszukiwa³am d³ugo, kupi³am tam z firmy Aboca,ale z Now sie bardziej op³aca i teraz go zamówi³am. 26z³ kosztuje. A w jakim celu chcesz go stosowaæ? Do oczyszczania organizmu?
pozdrawiam
flowerboom jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-02, 11:30   #3
flowerboom
Raczkowanie

Hej,
mo¿na go dostaæ w aptece studenckiej, tylko trzeba zamówiæ wczesniej. Mo¿esz to zrobic na ich stronie, kosztuje 26z³. W ramach oczyszczania chcesz go stosowaæ?
pozdrawiam
Stary 2012-06-03, 08:18   #4
helledore89
Przyczajenie

Cze¶æ, bardzo dziêkujê za odpowied¼
Zamawia³am tydzieñ temu dandelion w aptece studenckiej, ale dosta³am maila, ¿e nie maj± tego leku i dadz± mi znaæ je¶li siê pojawi.
Co do stosowania, to chodzi mi g³ównie o usuwanie nadmiaru wody z organizmu, poza tym odtruwanie i oczyszczanie. Zdecydowanie przekonuje mnie do Dandelionu fakt, ¿e jest to lek zio³owy, a ja leczê siê i wspomagam tylko poprzez zio³a.
Jak oceniasz ten lek? nie tylko pod wzglêdem usuwania wody, ale ogólnie oczyszczania, ogólnego samopoczucia po stosowaniu, itd?
Pozdrawiam!
Stary 2012-06-05, 09:28   #5
flowerboom
Raczkowanie

Oj to musze tam zadzwoniæ,a jak nie maj± to pewnie na allegro kupie,bo ceny w porz±dku s±. ja te¿ muszê sie oczy¶ciæ,bo czuje,ze moje cia³o nie wyrabia . Tzn mam ju¿ problemy ze skór±, choæ nawet jak by³am nastolatka ich nie mia³am. Dlatego oprócz mniszka zamierzam kupiæ bratek (tez na oczyszczanie jest i dzia³a moczopednie,czyli usuwa nadmiar wody), omege i b³onnik oraz mysla³am o leku na lepszy przep³yw krwi i limfy,ale nei wiem czy to juz za duzo nie bedzie. Tamten mniszek z Aboci to musze siê przyznac,ze ma³o regularnie za¿ywa³am, bo mia³am sporo na g³owie,wiêc ciezko mi mówiæ o rezultatach.Teraz zamierzam konkretnie sie za to wzi±æ i pilnowaæ,bo mam bardzo duzo objawów zanieczyszczenia organizmu toksynami. Ciekawa jestem jak to dzia³a, czy rzeczywi¶cie..wiec jak Ci sie uda kupiæ to czekam na informacje te¿ wierzê w zio³a
Stary 2012-06-06, 14:52   #6
helledore89
Przyczajenie

W³a¶nie dosta³am maila, ¿e uda³o siê zamówiæ dandelion i czeka na odbiór w aptece studenckiej na oczyszczanie polecam te¿ li¶æ pokrzywy, dzia³a moczopêdnie, oczyszczaj±co, pomaga na problemy ze skór±, w³osami, paznokciami, wp³ywa dodatnio na przemianê materii, pokrzywa jest przede wszystkim bogata w witaminy i minera³y, np ¿elazo.
Stary 2012-06-08, 14:57   #7
flowerboom
Raczkowanie

Te¿ mia³am Ci napisaæ,ze ju¿ jest w aptece studenckiej,bo wys³ali mi smsa,ale nie mia³am kiedy nawet. A t± pokrzywe to w jakiej formie? pije sie czy mo¿e sproszkowan± w tabletkach?bo niektóre zió³ka smakowo mi nie podchodz±
ale dziêkuje za informacjê

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 11:10   #8
dotka03
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Hej dziewczyny i jakie efeky po stosowaniu?
dotka03 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dietetyka

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.