|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Weterynaria
Hej Dziewczyny,
Mam do zorientowanych pytanie. Czy jeżeli zarejestruje sie na weterynarie stacjonarna i sie nie dostane, zostane w konsekwencji przyjeta na niestacjonarna, czy to raczej niemozliwe? Powinnam rejestrowac sie na kazda z osobna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Weterynaria
Na każde studia jest osobna rejestracja, nikt Cię na inne automatem nie przeniesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Interleukina Druga
|
Rekrutowałam się na studia 6 lat temu, ale podejrzewam, że zasady nie zmieniły się od tego czasu.
Rekrutacja na studia w innym trybie była traktowana tak samo jak rekrutacja na inny kierunek - na wszystko trzeba się było zapisać osobno, każdy miał swoją własną listę. Do tego rejestracja na studia stacjonarne była normalnie pod koniec czerwca, a rekrutacja zaczynała się w lipcu, a na tryb niestacjonarny zapisy zaczynały się we wrześniu i dopiero w połowie września pojawiła się pierwsza lista przyjętych. Akurat terminy każda uczelnia może mieć różne, ale generalnie w większości rejestracja na studia niestacjonarne była otwierana później. Nawet przez dwa tygodnie byłam przyjęta w pierwszej liście na studia niestacjonarne i wisiałam na rezerwowej na stacjonarnych, na stacjo ostatecznie dostałam się w dodatkowej rekrutacji w październiku (kilka osób zrezygnowało i dobierali ludzi z listy rezerwowej), przez trzy dni chodziłam na zajęcia jako niestacjo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cytokina- bardzo dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Interleukina Druga
|
Cytat:
![]() A wrażenia bardzo pozytywne, aktualnie cisnę do LEKu, który jest pod koniec września i od czasu do czasu jeżdżę na wycieczki do miasta wojewódzkiego do Izby Lekarskiej. Staż zaczynam w październiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czyli poszło dobrze, bez potknięć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.