|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklep z akcesoriami kosmetycznymi - Kraków
Cześć, macie może namiary na sklepy kosmetyczne w Krakowie, ale takie, gdzie można dostać akcesoria kosmetyczne profesjonalne. Nieraz widzę takie sklepy dla fryzjerów z akcesoriami fryzjerskimi, ale kosmetycznego nie widziałam. Potrzebuję kupić wosk w rolkach i paski. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sklep z akcesoriami kosmetycznymi - Kraków
Ul. Berka Joselewicza - idą c od rynku po lewej stronie starowiślej chyba. Hurtownia kosmetyczna - duży wybór wosków. Polecam woski miodowe bo najlepiej wyrywają włoski. Nie polecam natomiast zwykłych pasków. Lepiej kupić je w rolce ok. 100 m i samemu pociąć. Dużo bardziej się opłaca. Wosk kosztuje 8 zł (przynajmniej tyle kosztował pół roku temu). Jak kupisz 4 woski to cena za sztukę spada do 5 zł. O czym nie wiedziałam i zawsze kupowałam po 3 sztuki płacąc 24 zł za co mogłabym mieć prawie 5 wosków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam na stronę tej hurtowni i rolka jednak kosztuje 6 zł. Coś mi się musiało pomylic. Co do pasków to tutaj są: https://www.rbskosmetik-sklep.pl/c,p...depilacji.html policz sobie ile metrów masz w pociętych paskach a ile w rolce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
na długiej widziałam sklep z szyldem "Profesjonalny sklep kosmetyczny", troszeczke dalej niz Natura, po drugiej stronie ulicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może mi podać adres tego profesjonalnego sklepu kosmetycznego na Długiej? Z góry dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.