prośba o opinie sal weselnych wlkp - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 07:49   #1
sloneczko55
Przyczajenie

prośba o opinie sal weselnych wlkp

Witam Was !

Mam ogromny dylemat dotyczący sal na wesele. Biorę pod uwagę 3 :

Dalewo Niezapominajka :
http://www.niezapominajka-dalewo.pl/

Villa Natura Dolsk :
http://www.villanatura.pl/

Żurawiec :
http://www.zurawiec.com/

Proszę o opinię. Może ktoś z Was był lub sam organizował wesele w tych obiektach? Chodzi mi o obsługę, jedzenie, wystrój i ogólne wrażenia.
Z góry dziękuję !
sloneczko55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 14:44   #2
201604261006
Konto usunięte

Dot.: prośba o opinie sal weselnych wlkp

Cytat:
Napisane przez sloneczko55 Pokaż wiadomość
Witam Was !

Proszę o opinię. Może ktoś z Was był lub sam organizował wesele w tych obiektach? Chodzi mi o obsługę, jedzenie, wystrój i ogólne wrażenia.
Z góry dziękuję !
No to tak, nie jestem z Twojej okolicy ale...
Villa Natura: bardzo podoba mi sie okolica, polozenie moj styl Sala w srodku juz nie bardzo jak dla mnie.
Żurawiec: fajna salka, podoba mi sie rozstawienie stolow takie przy scianach, oknach (nie lubie jak goscie sa do siebie odwroceni plecami). tylko wydaje mi sie za malo miejsca do tanczenia. ale moze to tak na zdjeciach wyglada albo masz male wesele
Gościniec Niezapominajka: sala jak dla mnie najladniejsza. okolica juz nie bardzo ale sala najladniejsza. i chyba bym wybrala ja dla siebie
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-05, 17:44   #3
poznanianka1990
Zakorzenienie

Niezapominajka: Odradzam. Byłam na spotkaniu z właścicielką. Napisałam jej wcześniej w emailu wszystkie informacje dot. wesela - data, ilość gości itd. Zaprosiła mnie na spotkanie. Na spotkaniu zapytała o termin i liczbę gości, po mojej odpowiedzi powiedziała: "takie małe wesela to tylko w piątki" (50-60 osób). To ja dziękuję bardzo za takie podejście. Dziwne, że takie hotele jak Barczyzna (na tą salę padł wybór), Almarco, Szablewski nie przebierają w klientach, a ona się zachowuje jakby miała 100 chętnych osób na jeden termin! W dodatku wyzwała brata mojego narzeczonego bo miał aparat w ręku (nie zdążył nawet zdjęcia zrobić). Chora kobieta! Odradzam!

Żurawiec: myślałam o tej sali, ale babka nie chciała się zgodzić, bo za małe wesele, sala jest za duża. Proponowałam, że zapłacę nawet 10zł/os więcej, ale nie zgodziła się. Szkoda, bo sala piękna i ceny też fajne.

Willi Dolsk nie znam.

Ja ze swej strony polecam Hotel Barczyzna i Hotel Almarco. To były dwie sale pomiędzy którymi wybieraliśmy ostatecznie. Obie super, ale wybraliśmy Barczyznę, bo wyszło ciut taniej,

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-09-05 o 17:46
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 12:53   #4
monia_z
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko55 Pokaż wiadomość
Witam Was !

Dalewo Niezapominajka :
http://www.niezapominajka-dalewo.pl/

Villa Natura Dolsk :
http://www.villanatura.pl/

Żurawiec :
http://www.zurawiec.com/

Z góry dziękuję !
Witam,
ja już ślubowałam, wiec mogę podzielić się opinią, no więc
moje wesele odbyło się w Niezapominajce, uważam ten lokal za profesjonalny pod każdym calem 100% zadowolenie, jedzenie smaczne i dużo, ciasto domowe, obsługa perfekcja, porządek na sali łącznie z zasuwaniem krzesełek Profeska, dekoracje sali, kościoła, auta i bukiet Rewelacja, sala duża, dobra akustyka, wygoda w tańcu.....
POLECAM (moi goście byli pod ogromnym wrażeniem). większość moich znajomych też tam ślubuje.
Villa Natura, hm... teren piękny zewnątrz, w środku gorzej
sala duża-stodoła smutno, ponuro, tak zimno, kiepska akustyka dla dobrej orkiestry, jedzenie tak se...... bardzo dostojne ale niezbyt dużo i nie zawsze do końca smaczne, a cenowo - drogo, obsługa ok, ja szczerze pisząc nie polecam.
Żurawiec sala mniejsza niż Niezapominajka, jedzenie dobre i dość dużo, obsługa ok, teren wokół i w środku ładniutko, tyle z relacji ślubu znajomego.
Pozdrawiam i dobrego wyboru życzę
monia_z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości