|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Need for speed underground 2
Dziewczyny!!!!
Mam nadzieję, że gracie czasem w gry typu Need For Speed. Bo ja mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
ech brachol nie raczy podejść do kompa i przeczytać tw ój temaat tak więc mało ci mogę pomóc.No może tylko tyle że jesli ja mam problem z grą to szukam w necie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Need for speed underground 2
Cytat:
![]() PS. Też miałam okres manii na NFSU2, ale jak utknęłam na późniejszych Driftach, tak jakoś mi przeszło ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2005-10-16 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja przeszłam całą tą gre!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
drag race to wyścig w ktorym musisz zmieniac biegi ,w dwojce zmieniasz biegi shiftem ( dla ułatwienia dodam ,że ..jeśli nie jeździsz samochodem i nie umiesz słuchać silnika to wciskasz shift kiedy na zegarze po lewej wskazówka bedzie sie zbliżać do czerwonego obszaru,na środku ekranu pojawi się zielony trójkąt ),dopiero po przejecheniu wszystkich dostepnych wyścigów odblokujesz kolejną cześc miasta,powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam jeszcze dodać, że niektóre wyścigi są ukryte i nie ma ich na mapach.
![]() A co tego wybuchającego silnika - jak juz wszyscy napisali - zmieniaj biegi. ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ przeszedł ją już kilka razy i gra dalej i gra a ja muszę siedzieć i patrzeć ale zawsze jak się nie patrzy to czytam gazete
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o i lubi sie ze mna ścigać bo ja zawsze z nim przegrywam
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
kiedy zaczyna sie wyscig musisz szybko ustawic sie za jakims samochodem jechac za nim wiekszosc dystansu (wtedy silnik wolniej nabiera wiekszych obrotow a jedziesz tak samo szybko jak samochod przed Toba) i na ostatnim odcinku wyscigu wyjezdzasz z za niego i wciskasz nitro efekt murowany kilka razy przejedziesz i zalapiesz o co chodzi
![]() a druga kwestia to zmiana biegow musisz znlalezc odpowiednie obroty na zamiane biegu kazda perfekcyjna zmiana biegu pozwala Ci poprawic czas ![]() zycze powodzenia w probach, a na sam poczatek ta technika z jazda za przeciwnikiem jest najlepsza w pozniejszych wyscigach zreszta tez ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to działa jak przeciwnicy mają lepsze auto z GPS: http://gps.wroclaw.pl/gps.html od Ciebie
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-03 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziala ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Gabi2 powiedz proszę gdzie są te wyscigi, jak je znaleźć!! Plizz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A tak wogóle dzieki wszystkim za rady!!!!!! I jak możecie to piszcie cos jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
No udalo mi sie jakis znaleźć. I dzięki wam udalo mi sie przejsc ten pierwszy "drag" jak i kolejne. Narazie utknęłam na "driftach" one mnie irytują po prostu. Tam, zeby wygrac trzeba miec ok. 75 tys pkt a mi sie udaje tylko 24 tys. Czy to wina samochodu?? Toyota z wszelkimi nowinkami?? Nie wiem, a moze jest jakis specjalny sposób?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
samochod nie gra tu zadnej roli, tutaj licz sie technika jazdy, musisz jak najdluzej jezdzic w poslizgu nie udezajac w nic, ja drifty lubilem bezproblemowo je przechodzilem, pozniej sa fajne po ulicach miasta ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ajj tyle razy próbowałam się przekonać do tej gry, ale zdecydowanie wolę CMR
![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
NFS U, NFS U2, NFS Porshe to najlepsze gryu pod słońcem
![]() JA uwielbiam wprost Drugs i Drifting... Niecierpie Circut'ów ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
ja również jestem maniaczką NFS 2
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() A silnik mi też czasem wybuhcał bo sie robi przeciązenie, wtedy w takich sytuacjach zmieniam czesto samochod, bo nie kazdy sie nadaje na dany wyscig ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Drift jest prosty a toyota sam teraz wale drifty nieziemskie dodam ze jak masz wieksza predkosc to szybciel ci leca pkt i jak jedziesz po bokach trasy to pkt ci sie swieci na czerwono to zwieksza szybkosc dodawania pkt na LANIE (Internecie) jak grasz z innym graczem to wszyscy tak zbija pkt ja narazie widzialem jak koles mial 900k pkt a ja ledwie 300
A JAK NIE MASZ KASY TO SE SCIAGNIJ TRAILERA JA NIE MUSIALEM MIALEM LAGA I MI DALO 100mil KASY pozdro Edytowane przez speedxp Czas edycji: 2010-05-15 o 23:50 Powód: musiałem cos dopisac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
hej a ja mam pytanie
znudziły mi się oryginalne auta w tej grze więc postanowiłem soobie zmodować gre wklejając nowe auta I BA!!!! nie działa !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ziomuś mam ten sam problem szukałem w połowie neta i nic BYM BARDZO PROSIŁ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ NA KOLEGI PYTANIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.