|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Makijażystka w sieci drogerii Vica - pytanie do wizażystek i makijażystek
Witam wizażanki!
Czy jest tutaj jakaś dziewczyna, która pracuje jako makijażystka w drogerii Vica? ![]() A może któraś z was już pracowała na podobnych zasadach? ![]() ![]() ![]() Proszę pomóżcie w podjęciu decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Makijażystka w sieci drogerii Vica - pytanie do wizażystek i makijażystek
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jakakolwiek współpraca z tą siecią jest ZŁĄ decyzją. Praca jako niby "wizażystka" w mniemaniu tej sieci to po prostu malujesz ich klientki przez osiem godzin a później musisz sie dopraszać o zapłatę a jest to jakiś kosmetyk albo kilka" szitów ". Porażka . Cała ta sieć to niestety porażka . Miałam do czynienia z dziewczynami tam pracującymi ale najlepsza to jest niby Pani Menażer heh okropna wieśniaczka która naopowiada ci co to nie oni są a tak na prawdę to wielkie brednie . Mam nadzieję że nie zgodziłaś się na tę "współpracę "
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za odzew
![]() Zdecydowałam się na współpracę i trochę żałuję.. Na szczęście już nic nie łączy mnie z tą siecią. Rzeczywiście wynagrodzenie to "szity" jakie dostają klienci przy większych zakupach i kilka mało przydatnych kosmetyków. Trzeba się prosić o wynagrodzenie, które przychodzi z ogromnym opóźnieniem. Są problemy ze skontaktowaniem się z "wyższym szczeblem". Na spotkanie z panią 'menażer' czekałam 2 miesiące i się nie doczekałam. Rotacja zwykłych pracowników jest ogromna, nikogo się tam nie szanuje, a wymagania są ogromne.. Po współpracy z ową siecią pozostał niesmak i niezadowolenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.