![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent ślubny dla męża :)
Witam
![]() zrodził się pomysł w mojej głowie, by swojemu przyszłemu mężusiowi dać prezent z okazji naszego ślubu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent ślubny dla męża :)
Moim zdaniem wszystkie prezenty, które wymieniłaś są takie mało osobiste - od razu mi się skojarzyły z prezentem dla szefa od pracowników. Z tych wszystkich to jedynie zegarek ujdzie. Moim zdaniem w ogóle nie pasują jako prezent dla męża z okazji ślubu! Takie rzeczy kupuje się komuś kogo mniej znamy i nie bardzo wiemy co podarować.
1. Może zrób ogromny plakat z Twoją osobą ( w całości lub tylko twarz) na wzór jakiegoś plakatu filmowego. 2. Albo poduszkę lub całą pościel z nadrukiem - jakiś zabawny tekst lub również Twoje zdjęcie. 3. Pomaluj usta szminkom w ciekawym kolorze (ognista czerwień), odbij na papierze i opraw w fajne ramki. Oczywiście "obraz" możesz opatrzyć komentarzem 4. Jeśli masz talent wokalny to nagraj mu płytę z dedykacją dla niego i ulubione piosenki w Twoim wykonaniu. 5. Możesz nakręcić niegrzeczny film - np. striptiz na rurze. Musisz pogadać z managerem klubu i za opłatą udostępni Ci "rekwizyt", a za kamerzystę możesz wziąźć koleżanką, żeby się mnie krępować. Pomyśl trochę i zaskocz go! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
pomysły ciekawe, ale pościel z moją podobizną kojarzy mi się z pościelą dla dziecka, np w autka...błe
![]() Raczej skłaniam się ku czemuś eleganckiemu, bo wiem że mój TŻ lubi to co gustowne, dobre i ze smakiem.. Myślę, że zaskoczę go przede wszystkim samym prezentem, ale chcę uniknąć czegoś tandetnego.. ![]() Takie pióro, zegarek czy wizytownik (np jeszcze z grawerem) to jak biżuteria dla faceta - elegancki gadżet, który zawsze mógłby nosić przy sobie... Ale są jeszcze może inne opcje? może coś ciekawego, oryginalnego, innego? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja również mam pomysł żeby wręczyć mojemu mężowi prezent podczas wesela. Natomiast nie myślałam o niczym romantycznym typu pościele, obrazy, kalendarze...
Chciałam raczej kupić coś zabawnego i użytecznego zarazem. Mógłby to być jakiś zestaw upominków i w momencie wręczania powiedziałabym przemówienie typu : " obyś był szczęśliwym mężem... ble ble" ![]() Jeśli nie to to jakiś męski gadżet bo o ile wiem to każdy mężczyzna boi się, że po ślubie może się zdarzyć, że będzie pod pantoflem lub co gorsza, że nie będzie miał czasu (ani pozwolenia:P) na swoje męskie przyjemności (typu gry, mecze, itp.) W związku z tym myślałam o playstation albo jakimś zestawie kina domowego gdyż mój TŻ lubi elektroniczne nowinki. Pomimo to wciąż mam problem z wyborem ponieważ wciąż nie mamy własnego mieszkania i nie chciałabym nakupować zbędnych rzeczy które do mojego przyszłego gniazdka nie będą pasować hmmm... Może jakiś bilet na coś..... coś męskiego ?:P:P MAcie pomysły tego typu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a mi sie nie podoba wizja prezentu ślubnego dla męża. Mój narzeczony w prezencie ślubnym dostanie mnie i obrączkę.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja uważam tak jak Madziuniusia - najlepszym prezentem jest to, że chcę z nim spędzić resztę życia
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Popieram w 100%
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sam ślub jest tak niezwykłym przeżyciem, że prezent nie ma żadnego sensu. Dobrym pomysłem jest prezent na rocznicę - to już ma sens i może być coś z tych rzeczy, które zostały wymienione wyżej (oprócz ostatniej propozycji...niegrzeczny film to nie dla mnie...ta sfera jest zbyt intymna, by ktoś z kamerą w to wnikał. A jakby się dostał w niepowołane ręce to już w ogóle dla mnie porażka <a w dobie dzisiejszej techniki różne rzeczy się dzieją - często bez naszej wiedzy). Zastąpiłabym to romantyczną kąpielą...ze świecami, olejkami.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
kurczee, a mi się nadal podoba wizja tego prezentu, jakoś tak bardzo chciałabym (no oprócz mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze, czekam dalej na wasze opinie ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój ma urodziny przed naszym ślubem... Więc będzie taki podwójny prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-03-21 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja obiecałam mojemu narzeczonemu, że dostanie ode mnie skrzynkę austriackiego piwa bo tylko takie pije (normalnie nie pija alkoholu żadnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ale super pomysł! zobaczę co dam radę zrobić,ale może mi s uda, bo moja znajoma ma znajomą..
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny, dziękuję za pomoc ![]() Edytowane przez krilady Czas edycji: 2011-03-21 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja tez zastanawiam się w tym temacie i mam totalny mętlik....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja planuje kupić przelot szybowcem. On tego nigdy nie zapomni. Mnie i obrączkę - jak najbardziej - nie przeszkadza to jednak w tym, żeby zrobić mu dodatkową przyjemność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Narodził mi się natomiast nowy pomysł. Chciałam wydać trochę kasy na ten prezent, a teraz wymyśliłam całkiem niedrogi. Od momętu jak zamieszkaliśmy razem mój TŻ w każdym skupermarkecie czy innym podobnym sklepie wołał żeby kupiłć latającą ważkę taką sterowaną. Śmialiśmy się zawsze z tego i ja mu odpowiadałam, że zwariował. A może byłby to dobry pomysł.... powiedzialabym przemówienie a następnie przyleciała do TŻ jego nowym prezentem co myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
TALON NA ...........(miejsce do wpisania zyczenia )........................ .......... DATA REALIZACJI............... ........................ Każdy talon podbity pieczątką (zamówioną lub zrobioną z ziemniaka ) Zyczenia wpisuje sobie TŻ w zaleznosci an co ma ochote. Może teoretycznie wpisac wszystko. No chyab że zastrzegasz sobe że czegoś nie zrobisz, albo na cos mu nie pozwolisz nigdy ). Karteczki są odrywane. ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem takie prezenty osobiste są najlepsze, bo zegarek czy pióro każdy każdemu może kupić.
![]() |
![]() |
#21 |
na drugie mam Irena
|
a noc poślubna nie wystarczy
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
polecam http://chce.to/p28692/niegrzeczna-wstazka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Yyyy... prezent w dniu ślubu???
Hmm, może to i fajne, ale szczerze mówiąc w całym tym zamieszaniu i ogólnym rozgardiaszu raczej nie sądzę, żebym miała jeszcze czas i nerwy nad wymyślaniem prezentu dla męża. No, ale może ja jakaś niereformowana jestem. Mam pytanie do zwolenniczek tego pomysłu. Czy obdarowywanie się prezentami w dniu ślubu działa w obie strony? Chodzi mi o to, czy Wy też spodziewacie się jakiegoś prezentu od swojego TŻ w dniu Waszego ślubu? Bo tak sobie myślę, że gdybym na weselu wyskoczyła mojemu narzeczonemu z jakimś niespodziewanym prezentem, przy gościach wygłosiła jeszcze odpowiednią mowę odnośnie podarunku, to on, gdyby nic dla mnie nie miał na pewno czuł by się głupio i zamiast przyjemności wprawiłabym go w zakłopotanie.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja to widzę tak: mam zamiar znaleźć jakiś taki moment gdzie będziemy sami, np przed sesją w plenerze pójdziemy do pokoju się odświeżyć a może i nie tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-03-26 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny~!
Nie odbierajcie tego wszystkiego tak materialnie! Ja mam w planie kupić latającą ważkę, jedna z was pisała o helikopterze inna o piwie! Nie chcemy kupować samochodów, domów czy rolexa ![]() To ma być miła śmieszna niespodzianka. Ja moją zamierzam dać przy gościach, nie jest ona wartościowa w sensie materialnym wiec moj TZ nie powinien sie czuc zle jesli on nie bedzie nic dla mnie mnial. Natomiast nawet jesli ktorejs z was na tym zalezy to zawsze jakas mila tesciowa chcaca pomoc swojemu przyszlemu zieciowi moze mu wspomniec o tym ze szykujesz dla niego jakis drobny podarunek.... Pozdrawiam, wszystkie zapalone przyszel Panny Mlode takie jak ja :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja wcześneij nie myślałam o prezencie z okazji tego dnia, ale gdybym się miała zdecydowac wybrałabym zafundowanie skoku ze spadochronem, bo wiem, że o tym myśli
![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=ardillka;25927882]To sa takie karteczki do wyrywania np z zeszyty, czy specjalnie oprawianej "ksiazeczki" Ilośc kuponów zależy od ciebie... Ja widzialam takie gdzie pisalo tak:
TALON NA ...........(miejsce do wpisania zyczenia )........................ .......... DATA REALIZACJI............... ........................ Każdy talon podbity pieczątką (zamówioną lub zrobioną z ziemniaka ) Zyczenia wpisuje sobie TŻ w zaleznosci an co ma ochote. Może teoretycznie wpisac wszystko. No chyab że zastrzegasz sobe że czegoś nie zrobisz, albo na cos mu nie pozwolisz nigdy ). Karteczki są odrywane. ![]() A gdzie mogę kupić takie karteczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.