|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Poszukuje we wrześniu. Prosze zajrzyj napewno cos masz
NIEAKTUALNE
Wymienie się prawdopodobnie tylko za rzeczy z tej listy ![]() ![]() Buty rozm. większe 39 ![]() Lity ( Najlepiej z ćwiekami , motywem panterki lub zwykłe czarne ) Lordsy ( Ćwieki, motyw panterki lub inne ciekawe ) Balerinki ( metalowy czubek , ćwieki itp ) W każdych ilościach Buty emu na zimę. Ważne żeby były krótkie i nie zniszczone Kozaki na zimę ( nie zniszczone ) długie za kolano bądz krótkie CIuchy rozm. wieksze36-38 ![]() Czarna pikowana ramoneska ( oddam naprawdę dużo ) Ładny płaszczyk na zimę , dłuższy-> najlepiej czarny Przebrania do sypialni. Dla mężczyzn i dla kobiet Rurki bardziej rozm. 36 i tutaj; * czarne woskowane * czarne * miętowe ( taka ładna mięta ) * treginsy w stylu HM czy Stadivarius Sukienki ASOS lub w ich stylu. Jedyną ważną rzeczą jest to żeby miały rękawek , najlepiej 3/4 ale ze zwykłym też będzie dobrze Bluzki z kołnierzykami ( z rękawkiem) Bluzki z baskinką( z rękawkiem ) Modne, oryginalne swetry, nie te wyciągniete z babcinej szafy Bluzki typu pensjonarki (rekawek) Bluzki ze skórzanymi wstawkami ( rekawek) Marynarki kolorowe na lato ! Lub z modnymi motywami. Tylko z tych nowszych [COLOR="red"]DODATKI ![]() Chanelka brazowa, kremowa, pudrowa. Interesują mnie i te duże i te małe Wszystko CHANEL, louisa Vuittona ( Portfel i duża torba mile widziana) Obroza złota ala HM ( najlepiej grubsza) Shopper bag . Za taka z ćwiekami oddam wiele Szalk typu Burberry Kołnierzyki do bluzek i sukienek Wkłady do e-papierosów . Najróżniejsze Naturalne clip in - kolor brąz ![]() Ćwieki w każdej ilości KOSMETYKI Pudry ze średniej pułki - Astor itp dobre perfumkiii ! za Armani - Aqua i Gioia oddam wiele oraz te kolorowe , owocowe ( yyes rocher) Kosmetyki do pielęgnacji włosów ! Urządzenia TABLET<3 Aparat cyfrowy Telefony ( jakies lepsze ) ewentualnie dobra ramka cyfrowa mp3, mp4 dobre sluchawki z okrągłym wejściem Edytowane przez Diamond13143 Czas edycji: 2013-03-23 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje we wrześniu. Prosze zajrzyj napewno cos masz
u mnie czarny nietoperz z cekinowym napisem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie coś do sypialni.... futerkowe kajdanki
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
u mnie znajdziesz Buty, mam też przebranie pielęgniarki wojskowej -moro z czerwonym obszyciem
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
u mnie katanki/kurteczki (jak kto woli) jeansowe, poza wątkiem mam 3 pary kolczyków z białymi piórkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś się znajdzie, szczególnie jeśli o biżu chodzi, postaram się w weekend porobić zdjęcia i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
w watku mam legginsy i bluzke nietoperza a poza watkiem aqua di gioia 30 ml ok 40%, ale łatwo nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
spoza watku mojego znalazłam z Twojej wish parasolkę składaną i kosmetyk do stóp ; )
![]() |
#18 |
CORELIPS
|
Bluzki z kołnierzykami (z krótkim rękawkiem) GAP w paseczki oraz H&M w kratkę.
Ćwieków mam sporo ale nie wiem czy oddam (zależy za co ![]() Do pielęgnacji włosów - mogę zrobić odlewkę 100ml Kallosa, mam też puder Kalpi Tone (50%) Dodałam sweterek fuksja cudowny, jak nowy. Zerknij również na te najnowsze posty (18-20) ![]() ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-03-15 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wynajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.