|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mąż zasascynowany inną
Witam,
Proszę o poradę. Mój mąż zafascynował się inną dziewczyną. Jesteśmy 5 lat po ślubie i mamy dwuletnie dziecko. Mąż ma sąd, ja pracuję. Do pracy w sadzie zatrudnienia Ukrainki, jedną z nich jest zainteresowany. Jak coś opowiada to patrzy na nią. Zawsze przy niej jest wesoły i rozmowny, a mnie ostatnio traktuje jak powietrze. Co radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mąż zasascynowany inną
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jesli ta ukrainka nie odbija tego zainteresowania to coz poradzic..za pare mies max mu przejdzie i chyba warto wtedy popracowac nad zwiazkiem (spedzac wiecej czasu razem etc)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli Twój mąż to porządny facet i nic więcej nie robi, tylko jest wesoły w jej obecności, to może mu przejdzie. Najlepiej byłoby z nim porozmawiać. O tym, że martwi Cię to jak jest między wami i smuci to, że przy niej wydaje się być bardziej wesoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
postrasz go rozwodem i alimentami to mu ta wesolosc minie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może tak klin klinem i udawać, że Ty też masz jakiegoś tajemniczego wielbiciela? Mężczyźni tak mają, że się do kobiet przywiązują jak muszą o nie konkurować z innym facetem. A jak są partnerki pewni to bywa, że się po latach nudzą i z tej nudy szukają nowych okazji do zdobywania kobiety.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
podział majątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ona nie jest zainteresowana. Nawet nie wiem jak się zabrać za taką rozmowę bo ja to z tych co zaraz ryczeć zaczną. Ja nie wiem jak wytrzymać te kilka tygodni, bo psychika mi chyba wysiądzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
jakich tygodni?
powiedz mu wprost ze nie podoba ci sie jego zachowanie i albo to sie zmieni albo sie pozegnacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Nawet jeśli zaczniesz ryczeć, to trudno. Niech po prostu się dowie, że jego fascynacja nie siedzi tylko u niego w głowie, ale też widać ją na zewnątrz. I że sprawia Ci tym ból.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Postanowiłam że dziś z nim porozmawiam. Najgorsze jest to że Ci pracownicy u nas mieszkają, tylko w innych budynkach. Wczoraj byliśmy na imprezie i jak wróciliśmy to ja z dzieckiem nie zdążyłam jeszcze wejść do domu a on był już u nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jak ona nie jest zainteresowana to może pogadaj z nią? Możliwe, że młoda dziewczyna szybko pogoni "starego oblecha". Albo poprosi to kolegów. Ukraińcy nie lubią jak się Polacy przystawiają do "ich" kobiet. Możesz mieć w wyobrażonym wrogu sprzymierzeńca.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że to nie jest najlepszy pomysł. Jej koledzy to pracownicy męża, więc takie pogonienie tylko przysporzy kłopotów. O ile w ogóle będą chcieli stracić pracę dla jakiejś obcej dziewczyny. Poza tym związek tworzy z mężem i to zachowanie męża jest problemem. Takie akcje skończą się tym, że autorka będzie latać do każdej kolejnej panny, która spodoba się jej mężowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Z nią nie mam zamiaru rozmawiać, wiem że muszę porozmawiać z mężem. Muszę się tylko zebrać w sobie w znaleźć chwilę gdy jesteśmy sami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Sprawę musisz załatwić z mężem, a nie z obcą kobieta.
Przemysł na spokojnie co chcesz powiedzieć, na spokojnie z nim porozmawiaj. Nie bój się. Jesli maz jest w porządku, to się ułoży. Jeśli nie, to "nie zapisujesz" niczego rozmowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.