|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nat
|
Zmienność w uczuciach.
Niedawno utworzyłam nowy wątek, który dotyczył tego, jak rozkochać
w sobie przyjaciela. ![]() po prostu zabiegać o niego. Wszystko się zmieniło, gdy zauważyłam, że on też zaczął się starać. Nie mam pojęcia czemu, ale zniechęciło mnie to. Niestety to nie pierwszy raz, wiele takich przypadków już miałam, gdzie najpierw mi zależało aż za bardzo, lecz gdy chłopak zaczął się starać to się wycofywałam. Myślę, że może to być zwiazane z niską samooceną lub po prostu nie jestem gotowa na związek, ale sama nie wiem. ![]() Może ktoś z was też miał taki problem, lub potrafi wyjaśnić mi w czym rzecz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Zmienność w uczuciach.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Widocznie jestes typem zdobywczyni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Kurde, ja też tak mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety ja też przez to przechodziłam. Na przykład jako nastolatka wypatrzyłam chłopaka, który oczarował mnie swoim wyglądem. Ideał...jeżeli chodzi o wygląd. Zauważył jak się w niego wpatruję i przyszedł się przywitać. Cały czar prysł jak tylko wypowiedział słowo w moim kierunku. Później mnie nagabywał przez kilka miesięcy, a ja nie chciałam mieć z nim nic wspólnego;/
Wystarczyło, że ktoś, kto mi się podobał wykazał zainteresowanie moją osobą, a mi w mgnieniu oka przechodziło. Tłumaczyłam sobie, że to taki cielęcy wiek, stąd moje zachowanie. To może być kwestia charakteru, bądź chwilowego zauroczenia. Jeżeli znajdziesz odpowiednią osobę, to powinno przejść. Aleee....może być też sytuacja, że boisz się odrzucenia/zranienia przez drugą osobę dlatego uciekasz. Edytowane przez luska25 Czas edycji: 2013-03-09 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mieszasz chłopakowi w uczuciach, a potem się okazuje, że chcesz po prostu się pobawić. Pomyśl co on teraz musi czuć? Nie dziwię się, że masz niską samoocenę widać to po sytuacji do jakich doprowadzasz i nie chciałbym mieć jakiegokolwiek kontaktu z osobami o takim podejściu jak Twoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.