![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomozcie :D
Witajcie! potrzebuje pomocy z włosami bo mam ich dość. NAturalnie mam jasny braz, od 6 podstawówki farbowałam na czarno do 2006 roku. Od 2007 mniejwiecej farbuje na rozne kolory i nie wiem co mam zrobić. W chwili obecnej mam coś rudo-blondo-ryże.. fryz tez okropny. Co moge sobie zmienic? i jak się malowac do zielonych oczu? Zwlaszcza,że za niedługo czeka mnie ślub cywilny i chce wyglądać pieknie jak każda kobieta w tym dniu
![]() ![]() Ps. najnowsze to są te rude i jasne własnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: pomozcie :D
Mnie się podobasz najbardziej na drugim zdjęciu. pasował Ci czarny. Ale rozumiem jeśli do niego nie chcesz wracać,a wiec może jakiś ciemny brązik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ślicznie wyglądałaś na drugim zdjęciu w ciemnych włosach. popieram koleżankę wyżej.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W tych rudawych mi się nie podobasz. Popieram koleżanki wyżej- w ciemnych Ci bardzo pasuje
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ale tu tez mam problem bo moj chlopak nielubi czarnych wlosow twierdzi ze wygladam w nich smutno i ze wygladam na zmeczona.. dlatego chcialam cos jasnego i cos zmienic w sobie hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
najwazniejsze zebys Ty się dobrze czuła z danym kolorem włosów
![]() ja osobiście popieram przedmówczynie - ciemne włosy bardzo do Ciebie pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Brwi masz ciemne i karnację odpowiednią do ciemnych włosów. A dla chłopaka kolor włosów partnerki chyba nie jest taki ważny, co?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
skoro nie czarny to moze braz? tylko popielaty?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Widziałabym Cię z takich w pierwszym załączniku ale jeżeli to mają nie być ciemne włosy to proponuję jasny brąz
![]() PS. Gratuluję zamążpójścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Proponuję jakis ciemny ciepły kolor np braz taki czekoladowy albo kasztanowy.. nepewno nic jasnego..
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-05-06 o 10:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Też nie patrze na stan włosów, tylko potrzebuję zmiany i idę na całość...
3 miesiące rozjaśniałam, de koloryzowałam, zniszczyłam je strasznie aż w końcu doszłam do tego samego koloru. Skutki są takie, że wyglądam gorzej niż wtedy bo włosy mam zniszczone i krótsze (musiałam ściąć, bo się kruszyły). Tak więc zastanów się ![]() A co do Twojego koloru to skoro nie ciemny brąz bądź czarne to może jakiś średni brąz, popielaty brąz, orzechowy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj jak kupowalam brazy to tak czy siak wychodzilo mi cos pod rude :/ dlatego brazow sie boje bo wole "oczo***ne" kolory
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
korzonek
|
Masz karnację ciemna naturalnie czy przez opalanie/solarium/samoopalacze? jeśli naturalnie to w ciemnym, kawowym brązie byłoby Ci super, w jasnych nie bardzo.
Jeśli korzystasz z opalania to zastopuj i wtedy pozwól sobie na jaśniejszy kolorek ![]() Nie obrysowuj kredką dookoła oka - to Cię postarza. Zapuść włoski. A jak na razie to idź i może zrób boba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
na 2 zdjęciu ślicznie wyglądałaś
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się w zupełności, ciemne włoski byłyby najlepszym rozwiązaniem, ale tez ciemne nie znaczy nudne.. może jakieś pasemka do tego?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pięknie Ci było w ciemnych włosach. Jasne zupełnie Ci nie pasują, wydają się zupełnie niedopasowane i jestem zdania, że czekolada/czerń to dla Ciebie wyjście idealne...
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Kochana,
nie masz innego wyjścia jak powrócić do ciemnych włosów. Wyglądałaś w nich najlepiej, buzia była szcupła, a oczy wyraziste. Pomyśl nad metamorfozą odnośnie uczesania, stroju, makeupu wtedy polubisz siebie od początku nawet w ciemnych włoskach. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ok dziekuje wszystkim za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może mała zmiana? tylko jaka...
Witajcie chciałabym coś w sobie zmienić robiłam już całą gamę kolorów na włosach od czerni po blond.. teraz stanełam na brązie który wygląda jak bordo/wiśnia :/ Chciałam spytać co mi doradzacie.. moze pasemka jakieś? jak tak to jakie ? a może inny kolor włosów lub fryzura? Z góry mówie byłam zdesperowana nie miałam na fryzjera to obciełam sobie włosy maszynką do golenia haha więc są troche krótkie i średnio równe.
http://img843.imageshack.us/i/19617635.jpg/ http://img691.imageshack.us/i/img8887k.jpg/ fryzura z bliska wygląda tak : http://img571.imageshack.us/i/img4596f.jpg/ tylko, że te wcześniejsze są obecne ale nie czesałam sie wtedy :PP Z góry dziekuje za rady Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:30 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach/regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dot.: może mała zmiana? tylko jaka...
Ale mam nadzieje że teraz masz na fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Masz może jakieś przykłady zdjęć do pokazania? na fryzjera sie znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
w tych rudych Ci lepiej niż w blond, może troche odśwież ten kolor. Ja Cie widze w odrobine krótszych włosach - taki artystyczny nieład coś jak na zdjęciu z psiurem tylko bardziej i krócej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
NIE RÓB JUŻ NIGDY BLONDU ! W tej ciemnej rudości ci fajnie
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Propozycje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
a może coś z fryzur bardziej emo macie do zaoferowania? ponieważ mam problem z chorobą skóry która mam na całym ciele twarz, uszy szyja... chciałabym zakryć uszy jakimiś pasmami włosów chociaż ale nie potrafie znaleźć żadnej z fryzur pasujących do mnie chociaż emo fryzurki są ciekawe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ps https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1292339846 coś takiego nawet ładne ale bardziej bym chciała z włosami na uszach jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem pasuje Ci ten brązowobordowy kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
troszkę więcej obecnych zdjęć dodam heh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
nie rób blondu!!!! A może cos jak Anna Cieślak w "Dlaczego nie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ponawiam temat bo ja co chwila zdanie zmieniam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.