|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak dobry stanik?
Poszukuję stanika sportowego (najlepiej nike lub adidas), lecz kompletnie nie wiem jak go dobrać (w moim mieście wgl ich nie ma, a słyszałam że są naprawdę dobre). Mam rozmiar 75C i lepiej żeby był nakładany na stanik zwyczajny (tj. top) (słyszałam, że lepiej wtedy trzymają), ale szczerze mało o tym wiem. Ma ktoś może stanik z którejś z tych firm? Naprawdę byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak dobry stanik?
Ja mam Nike X-Back. Idealnie trzyma biust, a noszę rozmiar 65C. Nie trzeba zakładać żadnych dodatkowych topów pod spód.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Marszałkini II RP
|
Wystarczy sam, przecież mają z reguły część stanikową. Ja mam adidasa i jest dużo lepszy od wcześniejszych dwóch Nike.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najlepsze sportowe są od Panache, co do doboru rozmiaru to trzeba czytać na ich stronach internetowej i stronach sklepów internetowych, bo one są ciaśniejsze niż normalne staniki.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja zanim kupiłam sporo sie naczytałam na internecie. Podobno najlepsze robi Shock Absorber, ale jak zaczęłam czytać który stanik jest na co to ja już sama nie wiedziałam co chce robić czy chodzić na siłownie czy na fitness czy biegać, miliony biustonoszy i miliony zastosować i każdy od czegoś innego.Gdzieś w tych poszukiwaniach nawinął sie Panache sport, opinie ma bardzo dobre, cena jest podobna do SA może nawet tańszy a dziewczyny pisały że jest super i do wszystkiego wiec taki kupiłam i jestem bardzo zadowolona. trzyma tam gdzie powinien ma możliwość zapiecia ramiaczek z tyłu na krzyż a do tego nie spłaszcza biustu jak inne biustonosze sportowe. Są rózne kolory, nawet szorty można kupić do kompletu. Rozmiar mam dokładnie taki sam jak zwykłego biustonosza, jeszcze dla pewnosci pytałam Pania w sklepie czy jest dobry
![]()
Nie znam się, to się wypowiem ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 NIE KUPUJĘ PRODUKTÓW TESTOWANYCH NA ZWIERZĘTACH ! Edytowane przez Wildeyes Czas edycji: 2014-01-29 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
polecam Shock Absorber Multisport i do fitnessu i do biegania, na spore biusty idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.