|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
spazmy
Mieszkam 100 km od rodzinnego domu. Uczę się i pracuje jednak mam problemy z zasypianiem. W rodzinnym domu odsypiam. Tutaj natomiast dostaje ataków nerwicy, lękiem przed tym że nie zasnę znowu. W pracy jestem totalnie wykończona nie mogę się też skupić na nauce. Mam ochotę wsiąść w nocy w pociąg i pojechać na chwile do domu by tylko się uspokoić i zasnać. Mój stan zdarza się do 2-3 razy w tygodniu. Strasznie sie z tym męczę. Boli mnie brzuch, czasami trzęsę się z nerwów, serce bije szybciej. Mieszkam tak już 4 lata dopiero teraz mam takie dziwne objawy. Może potrzebuję powrotu do domu i stabilizacji ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: spazmy
Potrzebujesz psychologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
albo otaczaj się przedmiotami przypominającymi Ci twój rodzinny dom.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A co to ma wspólnego z medycyną estetyczną?
A tak na poważnie, to jesteś bardzo silnie związana ze swoim domem. Ja też tak mam, nie spazmy, ale z dala od domu jest mi po prosu smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
też miałam coś podobnego jakiś czas temu, w moim przypadku pomogło zupełne odstawienie kawy i wszelkich innych napojów z kofeiną, zamiast tego - zielona herbata. Może spróbuj tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.