|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
🦄
|
Uważajcie na torby z YR
Gdyby którąś z Was naszło na zamówienie pocztą do którego od 59 złotych dołączana jest taka sportowa torba i kosmetyczka, z pomarańczowymi uszkami to ostrzegam- śmierdzi to to niemiłosiernie a po wypraniu w pralce (dalej śmierdzi) rozlazła mi się od środka. Uważajcie na ten badziew!!
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uważajcie na torby z YR
pewnie i tak nie smierdzi bardziej niz torba w krate z TS
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie podobały mi się te gratisy z Yves Rochera
|
|
|
|
|
#4 |
|
🦄
|
Mnie ta torba nawet podeszła- myślę sobie "a co... spakuję sobie kilka szmatek jak będzie jakiś mały, niezobowiązujący wypadzik", ale torba właśnie suszy się wyprana, odchodzą od niej kawałki materiału a jak wiatr zawieje to śmierdzi straszliwie... bleh
|
|
#5 |
|
Raróg
|
Kurczę, masa dziś wątków o trefnych towarach, aż strach coś kupić
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
mam kilka toreb z Y.Roche :
3 czerwone +kosmetyczka większa brązowa służą bardzo dobrze na mniejsze wypady za to piżamy rozwaliły mi sie i rozlazły (bez prania) po 1-szym uzyciu
|
|
|
|
#7 |
|
Mrs Mrau
|
ja mam "pled"
bardzo go lubię chociaż jest niewielki ![]() wypralam go kilkakrotnie i kwiatki troszke zbladły ale mimo wszystko lubię sie nim przykrywać ![]() a torby faktycznie są tandetne |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ta torba faktycznie strasznie śmierdzi, ale jak dla mnie wygląda bardzo fajnie, ciekawe tylko jak sprawdzi się w praktyce
Ogólnie te troby z YR nie są takie złe, wiadomo, że nie będzie sie ich nosić w nieskończoność. Ja jestem zadowolona
|
|
#9 |
|
🦄
|
tylko jej nie pierz, bo sie rozlazi, lepiej sprobuj przewietrzyc!
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to jedna jedyna FELERNA torba z YR jaka mialam
Kiedy zlozylam zamowienie i po jednym razie rozlazla sie w drodze do domu zadzwonilam z reklamacja do Biura Obslugi YR,mila Pani przyjela moja reklamacje i.....dostalam nowa torbe,ktora niestety tez dlugo nie byla w uzytku Zostaly mi za to dwie swietne kosmetyczki,jednak dawno YR nie wypuscilo takiego bubla,a jestem wierna fanka ich kosmetykow i nie tylko
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Mod-Śnieżynka
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam ta torbe, i smierdzi okropnie, po wypraniu nadal to samo
Cieszcie sie jesli trafił się wam jakiś "bezzapachowy" prezent
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a to mnei zmartwilas bardzo, bo wczoraj wyslalam zamowienie... ze dwa tygodnie sie zastanawialam czy cokolwiek chce od nich i w koncu powynajdowalam cos byle tylko dobic do tych 59 zl i miec ta torbe bo mi sie spodobala. mam od nich brazowa /sprzed dobrych 2-3 lat i dopiero teraz puscil szew przy zamku bo probowalam ja dopiac na sile/... moze trafi mi sie niesmierdzaca....
|
|
|
|
|
#15 |
|
🦄
|
No właśnie Nekome pisałam ku przestrodze dziewczyn, które by tak "zapolowały" akurat na tę torbę. One śmierdzą niemiłosiernie, ale może jak wywalisz na balkon na jakiś czas to przestanie.
A mnie nie chodziło o samo śmierdzenie, bo przecież jak smierdzi to się pierze i jest po zabawie, ale o to, ze sie cala tak paskudnie rozlazla... Szkoda mi troche (kosmetyczka tez sie rozlazla)
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Ja wlasnie dalam sobie z nia spokuj. Mialam w katalogu z miesiac temu, ale ja juz mam taka torbe z kosmetyczka od innej firmy w pieknym blekitnym kolorze. zapakowalam sie w nia jak szlam rodzic, a tak wogole to bedzie dla synka jak pojedziemy do PL. Mam z YR bordowa torbe z przeszlo 4-5 lat temu. Bylo by wszystko ok, gdyby miala podszewke. Na zewnatrz wyglada ok, ale w srodku nie za ciekawie, nie na zadnych przegrodek itp. Nosilam ja troche. A jak przeprowadzilam sie do innego kraju, to przy zamowieniu dostalam w zeszlym roku, ciemno brazowa, taka jak gorzka czekolada. Mozna jak nosic jak torbe i jak plecak. Ladnie wykonczona, na podszewce, ma w srodku kieszonke na zasuwak(jest gdzie dokumenty schowac). Rok wczesniej byl srebrno-szary plecaczek, tez na podszewce, z kieszonkami na zasuwak. Ostatnio zamowilam sobie mini produkty na wyprobowanie. Jedne z serii Vegetal z roslinnymi hormonami, wszystko w malej kosmetyczce i mini produkty z serii Yria, tez w kosmetyczce. Kosmetyczka od Yria jest taka bordowa i ma polysk jak ta torba z przed laty jeszcze zamowiona w PL. Mam kubki, kocyk - jeszcze go nie wypralam, ale sprawuje sie dobrze. Wogole musze powiedziec, ze prezenty jakie dostaje od YR w Niemczech wydaja mi sie lepszej jakosci. Np. ten kocyk, wogole sie nie zmechacil, a w PL rekawiczki juz po godzinie noszenia mialy nie do usuniecia boble. W moim miescie jest sklep w YR. Kiedys zalogowalam sie na niemieckiej stronce i teraz dostaje od nich cos w rodzaju takiej kartki, z kodem kreskowym i informacja do kiedy moge ja zrealizowac w moim sklepie i co dostane gratis itp. Np. na jesien wybralam sobie ponczo kremowe, bylo tez czarne(to za iles tam euro w zakupach), a gratis byly czarne rekawiczki szyte biala nitka(slicznie sie to odznacza, widzaialam kiedys takie ze skory), w grudniu zeszlego roku, albo to juz ten rok byl? Nie zeszly, byl misiu z czerwonym szalikiem do zakupow od 12€ w gore. Smialam sie z ekspedientka, ze jak znalazl dla mojego synka, ktoregó mialam jeszcze w brzuchu)a mialam bzika na punkcie misiow i w wiekszosci moj synek ma misie w pokoiku hihihii. Do tego gratis byl kubek z reniferkiem(no wkoncu swieta szly). Na poczatku zeszlego roku jak YR wprowadzilo nowa serie rumiankowa, dostalam kosmetyczke gratis przy zakupie 3 produktow z tej serii. To taka kosmetyczka-torebka zapinaka na rzep. Dalam ja siostrze, bo ile tego mozna miec? Ja i tak uzywam duzego metalowego kufra jak jade do PL, a w domu kolorowke mam w malych kuferku. Ogolem ,jestem teraz bardziej zadowolona z YR niz w Polsce.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu sie skusilam na ta torbe sportowa, niestety -porazka jak przy wiekszosci ostatnich prezentow YR. torbe musialam 3 tygodnie wietrzyc /a i tak brzydko pachnie/ a kiedy ja po raz pierwszy - i jak sie okazalo ostatni- zapakowalam puscily szwy przy obu uchwytach.
napisalam stosowny list do YR i odeslalam im torbe. |
|
|
|
|
#18 |
|
🦄
|
Teee, to może ja też napiszę
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
napisz
![]() zobaczymy czy uwzglednia reklamacje ja bede tutaj zdawac relacjez kontaktow z YR
|
|
|
|
|
#20 |
|
🦄
|
Nekome, jak masz gdzieś pod reką to rzuć mi adresem pod który to wysłałaś, bo wywaliłam wszystkie ulotki z YR. Ale jak nie masz to nic- sama poszukam
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
![]() Biuro Obslugi Klienta YR ul. Lipowa 4 Krakow , niestety nie pamietam kodu ...ale to mozesz w razie czego w ksiaze kodowej na poczcie sprawdzic
|
|
|
|
|
#22 |
|
🦄
|
Dzięki bardzo
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.