|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czerwone malutkie plamki po treningu
Od pewnego czasu po treningu wyskakuja mi małe czerwone plamki, kropeczki, płaskie, jakby milion podbiegnięć krwią na ramionach. zalezy to chyba od treningu. Z tym że nie naciskam na te miejsca ani nic, po prostu na ramionach pojawiają się nie wiadomo skąd. Może któraś z ćwiczących miała podobny problem? Wcześniej tego nie miałam, tylko własnie ostatnio. Przeszukałam fora internetowe i te dla kulturystów.. no masę tego i nigdzie odpowiedzi lub przypadku podobnego do mojego. Prosze o pomoc.
Dla zilustrowania dołączam zdjęcie To wygląda... hmm tak jak kiedyś miałam grypę żołądkową i od wymiotów pojawiły mi się te kropki pod oczami. Są takie same tylko na ramionach... co robić ?:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwone malutkie plamki po treningu
też tak miałam kilka razy. Na udach z przodu i na rękach, pojawiały się i znikały takie plamki. Doszłam do wniosku, że u mnie to z powodu dywanu, jak ćwiczyłam na dywanie i leżałam na brzuchu robiąc np kołyskę lub supermana (podnoszenie rąk i nóg w tym samym czasie leżąc na brzuchu) dywan mi jakby "rysował" skórę... potem przeniosłam się na matę i problem zniknął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwone malutkie plamki po treningu
mój TŻ tak miał kiedy ćwiczył na siłowni. Robiły mu się na bicepsie i na klatce piersiowej( czyli na miejscach na które były skierowane jego ćwiczenia). Z rąk mu zeszło a na klatce kilka kropeczek zostało mimo że nie ćwiczy już ponad rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.