|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Oszustwa przy koncertcie piosenkarki rebelde? Pytanie
Witajcie.
Sprawa nie dotyczy bezposrednio mnie, chcialam jdynie o cos spytac. Jakies 2 lata temu moja mlodsza siostra za 180zl kupila bilet na koncert jakiejs piosenkarki rebelde, czy jakos tak. Mowila, ze koncert sie nie odbył, ze jakieś oszustwa miały miejsce, cos takiego a pieniedzy nikt jej nie chce zwrocic. Mowila o pozwach w sądach itp przez rozne osoby itp. Wiem o tym od dawna, ale siostra znow chce wydac duzą kase na koncert, wiec chce zbadac te sprawe. Podejrzewam, ze siostra zmysla ze po prostu jakiejs prywatnej osobie zaplacila, a ta ją oszukała zwyczajnie. W zwiazku z tym mam pytanie, czy faktycznie takie przekrety i oszustwa mialy miejsce w zwiazku z tym koncertem? Bo jesli nie to chce przestrzec siostre i poprosic mame by zrobila to samo (siostra jest niepelnoletnia) przed kupowaniem biletów w ten sposob. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszustwa przy koncertcie piosenkarki rebelde? Pytanie
Domyślam sie, że chodzilo Anahi- tak, jej koncert został odwołany jakos dwa lata temu, w końcu odbyło sie tylko spotkanie z fanami dla tych,którzy nabyli najdroższe bilety.
a jak wyglądała kwestia zwrotu pieniędzy za bilety- tego juz nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.