|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moj motylek :-)
ostatnio naszlo mnie na wyszycie czegos zcekinow, tak wiec zakupilam dlugi sznur cekinów turkusowych, drugi taki sam zielonych i dwa opakowania luznych cekinów granatowych i zielonych,
poczatkowo mialy one wyladowac na spodniczce, ktora zrobilam ostatnio ze spodni,ale postanowilam ja jeszcze lekko przerobic, tak wiec cekiny wyladowaly na bluzce, jak sie wam podoba ![]() motylek jest w dolnym prawym rogu bluzki i mam do was pytanko: gdzie jeszcze doszyc te cekinki, tak zeby pasowaly do calosci? bo myslalam nad przyszyciem tego sznureczka przy dekolcie ale cos mi sie wydaje ze to juz tandeta bedzie, pozniej pomyslalam o przyszyciu ich przy brzegach ramiaczek [takie grubsze ramiaczka] ale mama stwierdzila ze tez nei pasuje, sam motylek taki "goly" sie na bluzce wydaje, wiec gdzie jeszcze dac cekiny?? Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2005-07-05 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bardzo ładnie!! Ale pomyśl czy nie warto by było jeszcze czymś wypełnić skrzydeł motyla. Bo tak jakoś trochę pusto wyglądają. Ja dzisiaj właśnie sobie też ponaszywałam cekina na motyla, którego mam wyszytego na bluzce i strasznie mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moj motylek :-)
Ja bym go w środku trochę tymi cekinkami wypełniła, ale nie całego oczywiście. I zrobiła takiego samego ale malutkiego w innym miejscu na bluzce, np. w górnym lewym rogu, albo tuż pod tym dużym, po skosie.
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
możnaby jeszcze na końcu czułek dać małe koraliczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hmmm, moim zdaniem jest idealny. Nie wypelnialabym srodka, bo to, zdaje mi sie, ze haft Richelieu i on sam w sobie jest juz ozdobny.
Najlepiej by bylo, gdybys wkleila zdjecie pokazujace cala bluzke! A sam pomysl na motylka jest swietny!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dobry temat, juz wczesniej chcialam was zapytac o takiego cekinowego motylka....macie moze wiecej zdec ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.