| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-22, 13:30 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: kraków 
				 | pianka do koloryzacji na 1 mycie:)

czesc  jakis czas, noze nawet pare lat temu, mialam cos jakby pianke koloryzujaca, ktora zmywala sie po jednym myciu. bardzo fajna sprawa na jednorazowa zmiane wygladu  . teraz chcialabym sprawdzic, jak bede wygladac w ciemniejszych wlosach, ale nie pamietam ani jaka firma ja wyprodukowala, ani jak sie to w ogole nazywalo, w sklepach tez nic takiego nie rzucilo mi sie w oczy.. czy ktos pamieta nazwe, producenta i moglby mi pomoc?   | 
|     |   | 
|  2007-04-22, 18:32 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: wlkp 
				 | 

Dot.: pianka do koloryzacji na 1 mycie:)

Wella chyba coś takiego produkuje, to ma w nazwie chyba viva mousse,  niestety nie pamiętam dokładnie.

| 
|     |   | 
|  2007-04-22, 22:40 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

tak to jest napewno wella. tylko ze te na jedno mycie to sa wkolorach typu zielen roz. a te normalne natyralne barwy to 6 myc. fajnie to rozjasnia ale przyciemnic to chyba zaslabiutkie jest a noi ciezko obecnie je dostac

| 
|     |   | 
|  2007-04-23, 09:19 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

hehe też kiedyś takiego specyfiku użyłam, na szkolną dyskotekę, razem z kolezankami   dodam, że po jakims czasie na naszych szyjach pojawiły się nieapetyczne zacieki :P ale to było pare lat temu.. może teaz te pianki jakies lepsze są, choć nie sądze.. tak więc.. uwazaj na deszcz   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.