|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy. Niebieski :-)
No to czas na mnie... dosyć zdjęcie niewyraźne ale jak na pierwszy raz to chyba nieźle
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy. Niebieski :-)
albo mnie się wydaje, albo dałaś zbyt różowy kolor na policzki
![]() a oczka - ładnie, rzeski masz ślicznie podkręcone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie ze kolor jest zbyt jednolity. Oko nie jest wymodelowane roznymi odcieniami i ten niebieski kolor wyglada troche "martwo". Ale moze to wina zdjecia.
Niebieski jest chyba wogole trudnym kolorem...Sama sie jeszcze tez nie malowalam w tych tonacjach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
makijaz mi sie podoba..
tylko chyba faktycznie troszke za duzo rozu na policzku ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ładnie Ci w niebieskim, ale powinnaś uzyc kolorków mocniej różniacych sie odcieniem , zeby ładniej wycieniwac oczko. Tak wydaje sie troszke plaskie, ale nie martw sie, praktyka czyni mistrza.Nie poddawaj sie
![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
![]() Ogólnie podoba mi się , tęczówka ładnie podkreślona i wyeksponowana niebieskim kolorem (choć przydałoby sie np cieniowanie ciemniejszym kolorem zewn. kącika i załamania powieki). Policzki są zbyt mocno różowe, usta za jasne i ich odcień jest zbyt blado-różowy co sprawia ze wyglądają mało naturalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Na policzkach jest za dużo różu, a na powiekach jeden odcień niebieskiego. Reszta podoba mi się. Jak na pierwszy raz - super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem na tej fotce całej buzi jest naprawde fajnie - siczna z Ciebie dziewczyna, ładnie podkreslona tęczówka. Dziewczyny jednak mają rację jeśli chodzi o cieniowanie zewnętrznych kącików oczka ciemniejszym niebieskim. Rozświetliłabym jeszcze łuk brwiowy ponieważ masz ładne oczka i wrato je eksponować
![]() WITAJ NA FORUM NAK WOGÓLE ![]() czekam na więcej makijaży
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a mi sie bardzo podoba i policzki i oczka ...jestes bardzo ladna i mysle ze bardzo pasuje Ci ten maikjazyk
![]() pozdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
rzeczywiście różu troszkę z aduz poza tym może byś spróbowala innego, ciemniejszego i bardziej naturalnego kolorku bo w połączenie z jasno-różowymi ustami wygląda za cukierkowo. usta faktycznie mogłyby byc inne np. beżowo-różowy. ale w niebieskim ci ładnie
też witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
napisz co to za cien prosze..? ten kolor bardzo dobrze podkresla brazowa teczówke. A reszta - przylaczam sie do opinii dziewczyn o rózu, cieniowaniu oka i ustach. Nie zniechecaj sie tylko próbuj dalej, czekamy...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Oj dziekuje Wam wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.