|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!
Witam wszystkich
![]() Chciałbym zmienić swój image i/lub ustabilizować go. Przyznam się że nie jestem dobry w wizazu. Chyba faceci nie są w tym dobrzy :p Próbowałem określić swój typ urody i tak dla mnie to jest tak lato-zima. Ale nie znam się na tym tak dobrze jak wy drogie kobietki, wiec prosze o pomoc. Wogole to chcialbym widziec jakie ciuszki beda mi nalepiej pasować i wszystko to co bedzie pasować do mojego typu urody ![]() Chcialbym sobie stworzyć, nowy, piękny, lepszy wizerunek i mam nadzieje że moge liczyć na waszą pomoc! Pozdro! ![]() PS: Zalaczam zdjęcia ,a jeszcze inne foty można zobaczy na http://www.hayle.fotka.pl i czekam na odpowiedzi ![]() PPS: A i zalaczam odpowiedzi na pytania ktore byly w temacie jak okreslic swoj typ kolorystyczny: 1. Jak się opalasz ? ciężko(najpierw na różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu ? Tu mam problem Sam niewiem jaki to kolor, niektorzy mowia mi ze zielony, inni że niebieski a inni że szary. Mam wrazenie ze w zaleznosci od pory dnia lub naświetlenia w pomieszczeniu.3. Piegi (i znamienia) występują troche, raczej szaro-brązowe 4. Cera - Jak sie rumienie to niewiem jaki mam kolor cery:p Ale wydaje mi sie ze to raczej jest róż bo nie mam bladej cery, ani takiej ciemnej jakby opalonej. Choc moge sie mylic ![]() 5. Naturalny kolor włosów Ciemny brąz, a odcienia nieznam :p 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jasny, różowy albo koral 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Hmmmm niewiem W czerni chyba, duzo takich rzeczy kupuje bo mi sie podobaja i wydaje mi sie ze fajnie w tym wygladam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!
Rzeczywiście, też wydaje mi się, że jesteś lato-zimą. Tylko, że dla tego typu jest dużo róży i fioletów, których Tobie nie polecam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Stawiam na niebieski( nie taki walacy po oczach), jesli o ciuchy chodzi np. niebiesko szare klasyczne jeans'y, przeszywane biala nicia (lee ma takie w kolekcji), biala prosta bluza z dlugimi rekawami..na to koszulka z krotkim rekawem w drobna karetczke(niebiesko-szaro-granatowa).. Jeans'owa kurtka- denim, ciemna.. ktora z wszystkim mozna kombinowac ![]() koszulka polo z krotkim rekawem w poziome cieniutkie paseczki ![]() Sprobuj ubierac sie warstwowo Jedna rzecz na drugia ![]() Ale to jedynie propozycja... ![]() Fryzura mi sie podoba,tu chyba nie trzeba niczego zmieniac.. Wydaje mi się że beże i zielenie "cos" w Tobie gaszą,czern natomiast "zabija".. a masz buzie romantyka Malowac się nie musisz Zainwestuj w fajne perfumy ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Joey
Spróbuje tych kolorków lata Co prawda moja szafa wypełniona jest własnie raczej przygaszonymi kolorami, wiec trzeba bedzie udac sie na małe zakupy :pCoś zielonego wydaje mi sie teraz ze ładnie by na mnie leżało hihi , ale niebieski chyba nie za dobrze - zamiescilem zdjecie ponizej. psycha Ciekawa kompozycja hih Spróbuje pozyczyc takie ciuchy od kumpli i sprawdzic jak w tym wygladam - jak co to wmontuje tu fotki ![]() hihi buzia romantyka - jak to ładnie brzmi :p może i taki jestem ![]() Dzieki dziewczyny i czekam na dalsze posty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ten niebieski, na zdjęciu, troche bije w oczy
Koszule o ktorych mowilam sa bardziej stonowane - jasne Przejdz sie do LEE, czy Levi's, tam takie mają Sam kolor niebieski wygląda dziwnie, dlatego warto go z czyms pokombinowac.. wyobraz sobie ze na tym zdjeciu masz rozpieta koszule a pod spodem biala koszulke.. od razu inaczej by sie to prezentowalo ![]() Chociaz...ten kolor na focie nawet do bialej koszulki niezabarzo... Ubieraj sie warstwowo moze ,sprobuj
Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-03-14 o 22:11 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ps. do "nowych" kolorów trzeba się przyzwyczajac [;
Ja schodze z czarnego gotyku na kolory.. Ty masz o wiele latwiej :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
o cholera.... dla mnie jest bomba.. raczej no ...y .. ty oczywiscie ..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Na zdjeciach widac jak "czarny na bialym" ze kolor oczu czerwonokrwisty
![]() Ja Cie widze zarowno w niebieskim kolorze (stonowanym, ale nie za ciemnym) jak i w zieleni. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Stonowany czyli inaczej niejaskrawy lub ochlodzony.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przeprowadz się z tym wątkiem na forym o "modzie", tam dziewczyny mają więcej pomysłow Tutaj na kosmetykach kolorowych wiele Ci nie doradzimy Make-up'u nie potrzebujesz
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
psycha
popieram rzeczywiscie makijażu nie potrzebujesz Kurczę, podziwiam facetów , którzy chcą o siebie zadbać...Z moim TŻ na zakupach "ciuchowych" dla niego tragedia jest Zwlaszcza ,że jest chudy długi i szeroki w ramionach :P Grunt że oduczyłam go chodzić w piłkarskich koszulkach ale to tak off topic
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pracy zabiera kosmetyczke z mazidlami wielkosci duzej torebki damskiej lol Tyle kramu do pielegnacji ja poza dom ze soba nie wynosze... Nie kwiczy jak mu przyniose kremy do twarzy,czy ostatnim latem wode termalna do pracy. Kumple na poczarku sie z niego smiali, ale pozniej "pozyc te wode, pozycz" Nie wiem, czy faceci boja sie o siebie zadbac zeby nie "podpasc" ..wielu z nich wstydzi się przyznac do uzywania kosmetykow pielegnacyjnych..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie tam nie wstydze tego ze dbam o siebie :p
choc facet ktory dba o siebie u niektorych uchodzi za pedałka, bo niby niewiem czemu facet ma byc zawsze kojarzony z wielką, spoconą niedomytą, pewną siebie bestią A wątek zrobie nowy w forum moda bo niewiem jak przeniesc ten :p A swoja droga to nadal nie rozumie co znaczy stonowany Czy to przeciwienstwo jaskrawego ? Czy naprzyklad ciemny niebieski to kolor stonowany ? Bo ochlodzony to nierozumiem. Czy moze chodzi o taki wyblakły kolor ? Czy kolory stonowane to wszystkie odcienie zieleni i niebieskiego- w odcieniach kolorów lata ? |
|
|
|
|
#15 |
|
|
Hmm, ja nie potrafie dobrze wyjasnic. Stonowany to kolor nie rzucajacy sie w oczy, zadna jarzeniowa, zadna jaskrawosc.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
moge powiedziec ,ze stonowany niebieski to taki jak ta twoja niebieska koszula po oblaniu woda praktyczne sprawdzenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Sam niewiem jaki to kolor, niektorzy mowia mi ze zielony, inni że niebieski a inni że szary. Mam wrazenie ze w zaleznosci od pory dnia lub naświetlenia w pomieszczeniu.

i czekam na dalsze posty 

Zwlaszcza ,że jest chudy długi i szeroki w ramionach :P Grunt że oduczyłam go chodzić w piłkarskich koszulkach