|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() seks po katolicku
Seks po katolicku
http://www.niniwa2.cad.pl/IN.HTM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: seks po katolicku
oo ale wytłumaczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Uwaga! W sytuacji, gdy kobieta nie ma rąk,
penisa powinna wsadzić osoba trzecia, najlepiej wujek, ciocia lub ewentualnie proboszcz odpowiedniej parafii. Gdy zaś nie ma rąk mężczyzna, to w zasadzie nie ma problemu." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ale sie ktoś wysilił
![]() jak dla mnie kretynizm ![]() po prostu nie powinno się wypisywać takich głupot, bo gdy z daleka czuć że to podpucha, to to przestaje być śmieszne ![]() jaki jest cel w obrażaniu i wysmiewaniu takiej a nie innej religii? nie powinien to być temat do takich dosyć niewybrednych żartów śmiejmy się, owszem, ale z klasą ![]() sama bardzo lubię kawały wszelkiej maści, ale pisanie eseju pt"katol to rumburak i ćwok"..? ![]() temu Panu przydaloby sie więcej milości i ciepła w domu ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmmm...
głupi jest ten tekst nawet nie przeczytałam go do końca, bo nie warto czytać takich bzdur |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ktoś ewidentnie nie przepada za podejściem kościoła katolickiego do spraw związanych z seksem, ale całość jest tak do bólu przerysowana, że dla mnie nie śmieszna. Zrezygnowałam z czytania dosyć szybko.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Każdy prawdziwy katolkik czytajac to zrozumie o co w tym chodzi, poprostu to sa przerysowane kpiny, które sa pożywką do naśmiewania sie z tejże religii ludziom, krórzy specjalnie wolbrzymija słowa z Bilblii aby ośmieszyć Katolików.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dobrnac do konca tekstu to prawdziwy wysilek.........brak slow,ciekawe swoja droga jaki mial cel autor tego watku?do czego mialo to prowadzic?
bo jalowa dyskusja nie daje zadnego efektu a wrecz staje sie malo pozadana. Bez wzgldu na opcje czy jestem ZA kosciolem czy PRZECIW to zamieszczanie takich tekstow jest brakiem wyczucia dobrego smaku albo spaczonym poczuciem humoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
MOTTO:
"I śmiech niekiedy może być nauką Kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa I żart dowcipną przyprawiony sztuką Zbawienny, kiedy szczypie, nie kąsa!" (I. Krasicki "Monachomachia") Wydaje mi się, że ten tekst nikogo nie obraża, może jedynie w nieco przerysowany sposob zwraca uwagę na pewne kwestie, i nie ma sensu uderzać w moralizatorski ton. Umiejmy śmiać się z siebie!!! Polecam lekturę wyżej cytowanej "Monachomachii". Tam to dopiero są kawałki ![]() Jeśli urazilam czyjeś uczucia religijne - przepraszam. Sama jestem katoliczką - wierzącą i praktykującą. I przyznam, że mnie tekst rozbawił do łez. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno. Wszystkie bylyście zachwycone "spowiedzią on-line".
A tak szczerze mówiąc jest to kpina z sakramentu spowiedzi. I gdzie tu logika??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
"Kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa"
no właśnie!! ![]() spowiedź jest bardzo śmieszna, czyta się to lekko i jest w ogóle zabawna tej lekkości brakuje temu tekstowi spowiedź nie była kpiną, ten tekst jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
niezłe
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.