|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
A może tak pierwsza randka?
Jest wątek o spędzaniu z TŻ, lecz o pierwszych randkach nic nie widziałam...
Osobiście, na razie takiej nie planuje , ale może komuś się przyda? Dziewczyny, jakie macie pomysły na pierwsze randki? Może jakieś ulubione miejsce? Restauracja? Kino?Ja chyba preferuję długi spacer, rozmowę i kawę, a Wy? Co o tym myślicie?
|
|
|
#2 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: A może tak pierwsza randka?
a ja myślę, że były już watki na ten temat.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem długi wieczorny spacer.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Na pierwszej randce ludzie powinni sie poznac, a zeby tego dokonac potrzebna jest rozmowa, w kinie na takowa nie mozna sobie pozwolic. Miejsce jest zalezne od pory roku i pogody panujacej na zewnatrz.
Jesli jest to cieply dzionek ladny park czy ogrod botaniczny to swietne miejsce na spotkanie. Kawiarnia czy restauracja to rowniez doskonala propozycja wg mnie.
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można także iść na długi wieczorny spacer do parku (jeśli akurat jest lato bo nie lubię marznąć ).Fajnie jest też zrobić wspólnie grilla (jeśli ktoś ma do tego warunki). Hmmm pomysłów mam wiele. Dużo zależy od tego co dana osoba lubi. Jeśli wiemy już, że facet/dziewczyna lubuje się w nowościach filmowych czy lubi PopCorn warto zaproponować pójście do kina na jakiś super film.Ja na przykład uwielbiam zwierzęta, a najbardziej konie ![]() Kiedyś wspomniałam o tym swojemu TŻetowi, a ten w najbliższym czasie wykupił na pół dnia dla nas dwa konie i szaleliśmy w plenerze ![]() Bardzo się wtedy ucieszyłam. Podstawa to trafić idealnie w czyjś gust.
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam. Na pierwszej randce nie czułabym sie komfortowo zaproszona do kina czy restauracji. Pierwsza randka to takie bardziej wybadanie terenu. Spacer jak najbardziej pasuje, na neutralnym gruncie, można porozmawiać, a i na czułości ewentualnie jest miejsce
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Osobiście na pierwszej randkę chciałabym pójść do jakiejś przytulnej, klimatycznej knajpy na kawę albo piwo.
Kino i spacery odpadają |
|
|
|
|
#8 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
ee? a dlaczego? co jest szczególnego w tych miejscach, że nie czułabyś się komfortowo?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

, ale może komuś się przyda? Dziewczyny, jakie macie pomysły na pierwsze randki? Może jakieś ulubione miejsce? Restauracja? Kino?

bo nie lubię marznąć