|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Znaczki ślubne
Czy orientuje się ktoś gdzie w Łodzi można kupić ślubne znaczki pocztowe? I czy w ogóle można kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znaczki ślubne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hmm, wydaje mi się że nie ma czegoś takiego jak znaczki ślubne, o ile mówisz o znaczkach pocztowych, które można nakleić na kopertę/pocztówkę. Bo jeśli to jest jakiś ślubny gadżet, to nie wiem, nie spotkałam się z czymś takim.
Na stronie poczty w tym miejscu możesz obejrzeć znaczki, jakie są w obiegu i zamówić. Można też zamówić znaczki spersonalizowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
też nie wiedziałam dopóki nie dostałam dwóch zaproszeń na ślub z takimi znaczkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
idź na pocztę - niedawno jak wysyłałam zaproszenia widziałam 'ogłoszenie', że robią znaczki na śluby, chrzty, rocznice itd. ze zdjeciami - ceny nie podali, był dopisek, żeby zapytać w okienku
a najlepiej oczywiście ruszyć internet: i proszę, znaczki personalizowane, co i jak i za ile TUTAJ
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2013-04-06 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że na pewno były znaczki z napisem "Kocham Cię", albo z jakimś serduszkiem. Były też jakieś edycje walentynkowe. Wytrwale szukaj, bo widziałam takie znaczki na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A no szukam, ciągle szukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś kiepsko szukasz, jak nawet pewnie nie zajrzałaś do podanego przeze mnie linku i nie poszukałaś..
jakbyś szukała, to byś znalazła np TEN, albo TEN, może nawet TEN, albo jeszcze inne pod hasłem kocham cię na TEJ stronie, która jest bezpośrednio powiązana z wczesniej podaną ;P
![]() |
#9 |
BAN stały
|
kiepsko szukasz,możesz nawet zamówić znaczki ze swoim zdjęciem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Nie no po raz kolejny piszę, znaczki ze zdjęciem mnie nie interesują. Jestem dosyć wybredna i dużo znaczków nawet z tych stron mi sie nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
to co za problem zamiast zdjęcia dać przesłać im swoją grafikę zamiast tylko wybrzydzać? zrób serduszka czy kocham cięjak tylko chcesz, prześlij i będziesz miała znaczek, nie rozumiem w czym problem? że trzeba samemu coś zrobić? ogarnij się i weź się do działania, bo tak to nie znajdziesz za 1000 lat, bo nikt na świecie może nigdy w twój gust nie trafić i będziesz ciągle "szukam szukam i nic"
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę się ogarnij dziewczyno, bo to że autorka nie znalazła jeszcze takich znaczków, jakie jej się podobają, to nie znaczy że jest leniwa i nie chce jej się czegoś samej zrobić. Może trochę zrozumienia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Znaczki nie są nie wiadomo jak istotną sprawą dla mnie dlatego też szkoda mi czasu tracić na jakieś własne projekty i później wysyłać itd itp jak znajdę na poczcie jakiś fajny to kupię gotowce. W związku ze ślubem mam milion innych spraw na głowie. Ten jest mało ważny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
mariamarysieńka: może i nie rozumiem, bo moim zdaniem jak się bardzo szuka, a nie znajduje gotowców odpowiadających swoim wymaganiom, to się robi po swojemu, a jest przecież taka możliwość - nie jest przecież to trudne i nie wiadomo jak czasochłonne (zdecydowanie mniej zajmie czasu niż chodzenie po pocztach i sklepach filatelistycznych - i jest 100% pewność, że się samemu zrobi tak, jak sie chce mieć zrobione)
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
ale jak znajdę to kupię i mam od razu i problem z głowy i tak zrobię ale dzięki wszystkim za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ale fajny pomysł! nie spotkałam się jeszcze z czymś takim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.