|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zmiany zmiany!
No to i mnie poratujcie, co ludzi to opinii ja wiem, ale mam straszny problem. Mianowicie jak w 4 klasie podstawówki ścięłam grzywkę na wprost, tak do dzisiaj grzywka jest prosta i nie wiem czy zapuszczać jej czy nie. Podobam się całkiem sobie w tej grzywce, wiele ludzi mi mówi, że wyglądam w niej dobrze i dziewczęco, ale w 18naste urodziny przyszła myśl, coby jakieś zmiany wprowadzić. Wstawiam dwa zdjęcia z grzywką i bez, powiedzcie co radzicie! A może jakieś inne rady oprócz grzywki macie? Bardzo będę wdzięczna.
![]() I przepraszam za jakość tego bez grzywki, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, także kamerka jedynym ratunkiem. http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...55938441_n.jpg http://img191.imageshack.us/img191/1...yprzychlas.png Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2013-03-10 o 14:52 Powód: Załączenie zdjeć - regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiany zmiany!
Szkoda że to drugie zdjęcie jest takie niewyraźne - ale zdecydowanie stawiałabym na brak grzywki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Też stawiam na brak grzywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawoholiczka
|
Znam Twój ból, też kilka lat temu miałam fazę na zmiany i ścięłam włosy dość radykalnie na boba... Teraz już odrosły, żałuję swojej decyzji, bo gdyby nie ona to dzisiaj miałabym włosy do pasa
![]() Masz śliczną buzię i długości włosów absolutnie zazdroszczę! Grzywka Cię - moim zdaniem - postarza, przytłacza i ukrywa to, co u Ciebie najlepsze, czyli twarz ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdecydowane "NIE" dla grzywki! Jesteś ładna, więc i w grzywce prezentujesz się dobrze, ale jej brak podkreśla pięknie symetrię i delikatne rysy Twojej twarzy. Rzekłam.
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Również uważam, że korzystniej wyglądasz bez grzywki. Masz ładną twarz, a tak jak pisały dziewczyny - grzywka Cię przytłacza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ładnego masz faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
masz śliczną buzię, a grzywka mało komu pasuje - ty wyglądasz w niej super.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ojej, ale mi miło, nigdy aż tylu komplementów nie miałam!
![]() W takim razie idąc za waszymi radami - zapuszczam grzywkę. Boję się okropnie, w końcu przez te 10lat się z nią zżyłam, ah. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No to raz jeszcze, jak myslicie oprócz grzywki coś jeszcze zmienić?
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...33732906_n.jpg <- ja to ta na pierwszym planie - z grzywką, a jak inaczej. ![]() http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...55386362_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Beeeez grzywki ! Albo taka dłuższa na bok, na pewno wiesz o co mi chodzi. Ogólnie nie cierpię grzywek, ale Ci to już w ogóle zasłania taką ładną buźkę. Nie warto
![]() A co do reszty zmian, dobry kolor, cudowna długość. Jakby już coś na siłę zmieniać, to widzę Cie w nieco ciemniejszym kolorze ; )
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
By Cię jeszcze bardziej utwierdzić w przekonaniu - ja również uważam, że korzystniej wyglądasz bez grzywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że pochwalisz się, jak wyglądasz bez grzywki, która, powtórzę to, serio Ci nie służy.
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tak tak, właśnie ruszyłam z zapuszczaniem jej, póki co jej nie zepnę, bo mi będzie odstawało i bedę wyglądać jak statua wolności z takimi kolcami na czubku głowy, ale myślę że za 3 tyg już będzie do góry to porobię zdjęcia i zademonstruję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
bez grzywki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Popieram zdanie dziewczyn. Jesteś śliczna, masz piękne, długie włosy, których bym nie ścinała, możesz jednak pokombinować z upięciami.
Na wszystkich zdjęciach masz rozpuszczone, a przy takiej długości masz ogromne pole do popisu. Również zgodnie z dziewczynami mówię "nie " dla grzywki, zapuszczaj, zapuszczaj. Za jakiś czas będziesz ją sobie mogła na bok czesać, a później już jak chcesz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.