|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Powiedzcie czy tutaj można jeszcze coś zmienić?
Generalnie chodzi mi o fryzurę jak i cołokształt.. Borykam się z problemem już od jakiegoś czasu, w sumie odkąd zaczęłam przejmować się tym jak wyglądam. Wcześniej mi to pasowało ale teraz gdy patrze w lustro widzę kogoś kim nie chcę być.. Poratujcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiedzcie czy tutaj można jeszcze coś zmienić?
nie wiem czemu uważasz że jest coś z Tobą nie tak. Według mnie jesteś śliczna!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, ze po prostu potrzebujesz odmiany. Zetnij włosy, to zawsze pomaga
![]() Będziesz na prawdę fajnie wyglądać we włosach do ramion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak właśnie o to chodzi potrzebuje odmiany bo odkąd pamiętam ciągle ta sama fryzura, makijaż no i ten sam styl ubierania który chciałabym zmienic lecz nie mam pojecia w czym bedzie mi dobrze.. nei mam do tego głowy niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hmm wg mnie jesteś w porządku :P rozpuść włosy i nie ścinaj, długie włosy są piękne, można z nimi tyle zrobic możesz eksperymentować do woli!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, że zdjęcia, które zamieściłaś niestety w małym stopniu pozwalają na poradę.
Są albo czarno białe,albo ewidentnie w dziwnej koloryzacji. Wrzuć jakieś bardziej wyraziste, również w świetle dziennym, a łatwiej będzie coś doradzić
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam, od razu przejdę do rzeczy - musisz kompletnie zmienić sposób makijażu. Co tu dużo mówić, jesteś po prostu śliczna, masz ładny nos, ładne usta, piękne oczy, niestety psujesz efekt tym makijażem. Masz jasne oczy więc unikaj czarnych kresek na dole, w ogóle jakichkolwiek kresek na dole unikaj. o samo z jasnym święcącym się cieniem w koncikach oczu i w ogóle z nie matowych cieni.
Zazdroszczę brwi swoją drogą, zawsze takie chciałam, niestety natura obdarowała mnie długimi, ciemnymi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Uważam, że powinnaś trochę rozjaśnić włosy, trochę je skrócić, pocieniować... A może jakaś grzywka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.