|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() PODPÓRKA pod piłowany paznokieć-pomocy
poszukuję podpórki pod piłowany paznokieć.
widziałam podpórki pod palec,ale chyba nie o to mi chodzi. Podstawka-pod-palec,0,800x600.jpg zależy na czymś o co mogłabym podeprzeć piłowany i miękki paznokieć .często w trakcie spiłowywania starego żelu mój naturalny pęka i musze doklejać tipsa. narysowałam (przepraszam za kiepski rysunek) szkic o co mi chodzi,więc gdyby ktoś widział coś takiego to prosze napisać. Bez☠tytułu.jpg Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-02-19 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: PODPÓRKA pod piłowany paznokieć-pomocy
A nie dałabyś rady dorobić akrylem do tej podpórki pod palec kształtu, który pasowałby Ci pod paznokieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kochana ale wymyslasz.... za cienka masz plytke widocznie albo za grube pilniki, probuj machac raz po raz a nie 'szorowac' pilnikiem po zelu, poza tym jesli zel nie jest podpowietrzony to nie musisz zdejmowac calego starego zelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
probuj nakladajac zel na naturalna plytke robic tzw.zakładki tzn wyjezdzac troszke pod pazurka, wtedy kurczac sie w lampie zelik nadal bedzie obejmowal Twojego pazurka.ale do plytki naturalnej polecam easy offy a nie twarde zele bo nie sa one elastyczne. jesli chodzi o tipsa tez mozesz zostawiac jesli nie ma pod nim powietrza a jak chcesz sciagac to zera to odmaczaj samego juz tipsa w acetonie w kieliszku albo na waciku i zawijajac w folie aluminiowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję,kupiłam sobie takie kubeczki do odmaczania ,a z tym żelem spróbuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.