|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Grójec wspolne odchudzanie
Czesc!
Jestem mala malej dziewczynki ktora ma duzooo kilogramow do zrzucenia. Szukam towarzyszki na basen lub do truchtania po boisku gimnastyke itp. Z doswiadczenia wiem ze razem latwiej sie zmobilizowac do aktywnosci. Pisz smialo ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grójec wspolne odchudzanie
A mogę zapytać ile masz lat i ile kg do zrzucenia?
Pozdrawiam ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pewnie ze mozesz
![]() Oto ja w liczbach : 32 lata i plus 25 kg w ciagu 3 lat gdyby tak udalo sie - 20 kg to . . .marzenie 2o kg to duzo ...wiem ale chyba to mozliwe. A co z Toba ? W trakcie diety ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o odchudzanie:
siłownia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> bieganie / basen aeroby to tylko dodatek, najwięcej wypalą z Ciebie treningi siłowe.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dużo, dużo, ale niemożliwego nie ma ;>
Pytałam, bo też jestem z Twojej miejscowości ![]() poza tym ja od miesiąca ćwiczę aeroby, z kilogramów to może jakieś 2-2,5 poleciało, ale są spadki na centymetrze ;> więc chyba nieźle ![]() a może miałabyś ochotę na wymianę maili, rozmowy na tym forum? Wydaje mi się, że zawsze byłoby razem raźniej ;> Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.