|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie...
Hey
![]() Jestem szatynką-włosy jasny brąz, chciałabym rozjeśnić kilka pasemek przy twarzy na blond. W wakacje włosy ładnie mi zjaśniały od słonca właśnie w pasemka ale biorąc pod uwagę pogodę ten efekt pewnie długo nie potrwa ![]() Dziewczyny, czy któraś zna skuteczny i dobry preparat do rozjaśnienia włosów ale tylko kilku pasemek nie chodzi mi o przefarbowanie wszystkich włosów na blond...W jaki sposób (czym) należałoby go nanosić na włosy? Dodam, że nie mam żadnego doświadczenia w farbowaniu włosów to będzie mój pierwszy raz ![]() ![]() Mam nadzieję że moderatorzy nie uznają tego za niepłatną reklamę, bo naprawdę nie wiem jak mam inaczej poprosić o informacje i radę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam takie pytanie...
KWC,wyszukiwarka,forum fryzjerskie.
Naprawdę znajdziesz tam taką masę informacji,że nie widzę celu w zakładaniu wątku.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z Avonu jest takie cos do lekkiego rozjasnienia wlosow-poszukaj w KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
polecam odwiedzić fryzjera bo zrobienie ładnych, równych pasemek w domu zwłaszcza dla osoby, która tego nie robiła może być trudne
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.