|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z chłopakiem. Pomocy!!
Miała któraś z Was podobną sytuacje? Każdy twierdzi że mam zbyt wysokie wymagania co do chłopaka. Kilku do mnie zalatuje jednak musi mieć "to coś" i podobać mi się. Ostatnio natknęłam sie na takiego jednak jest on rok młodszy. Ja 4 klasa technikum, on - 3. Chodzimy do tej samej szkoly codziennie sie widzimy tymbardziej jestesmy z tej samej miejscowosci. Spotykalismy sie pare razy i wydaje mi sie ze sie w nim zakochałam, ciagle o nim myśle, jak wychodzi z innymi żdżera mnie zazdrość. Nie umiem nad tym panowac. Ostatnio zaczepila mnie znajoma z jego klasy jak i to samo slyszalam od innych osob, które go znaja. Jest on troche alszywy obgaduje dziewczyny, chodzi mu tylko o jedno a miły jest dla pozoru. Niestety to do mnie nie dociera bo dla mnie jest nadzwyczaj miły. Jak sobie poradzic z tym uczuciem? CHcialabym cos wiecej ale on traktuje mnie jako kolezanke tymbardziej jest taki ze kreci z paroma na raz. Warto poczekac i walczyc o niego czy jakos sobie odpuscic? i przede wszystkim JAK?! Prosze o odpowiedzi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.