|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
naszyjnik
Dzień dobry
![]() Chcę na urodziny (mam miesiąc czasu ![]() Przede wszystkim zależy mi na tym, żeby to był naszyjnik krótki, tzn. taki tuż przy szyi i tylko z jednym wyróżniającym się elementem, znaczy się bez 10 ozdób na łańcuszku - jeden konkretnie wyróżniający się element (jak na zdjęciu https://lb5.dstatic.pl/images/21834874/I520x520-srebrny-wisiorek-z-1-10-ct-6-mm-naturalnym-topazem-niebieskim-london-blue-serce-lancuszek-w-prezencie-prana-shop-granatowy-romantyczny.jpg i tyle ![]() Pytanie teraz - jak to jest z tym krótkim naszyjnikiem: czy kupić tylko sam wisiorek, czy jednak w sklepie mogę poprosić o konkretną długość łańcuszka? Bo właśnie zależy mi na tym, żeby był krótki, tuż przy szyi ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: naszyjnik
A jak duży ma to być element na łańcuszku? Bo można kupić naszyjnik z zawieszką od razu albo to wszystko osobno.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no właśnie rozmiar elementu tak jak na zdjęciu https://st2.depositphotos.com/101798...iful-woman.jpg
- no może ciut mniejszy. Chodzi o to, żeby to był taki subtelny element ozdobny szyi - który będzie można zauważyć, ale nie rzucający "wściekle"w oczy ![]() I chodzi mi o długość naszyjnika - będę mógł sobie np kupić wisiorek i do tego naszyjnik o odpowiedniej długości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
🦄
|
Ten element czyli tzw. zawieszka, który wklejasz jest- wg mnie- dość duży. Ale możesz wybrać dowolną i osobno kupić łańcuszek o dowolnej długości.
Będziesz chciał kupować w sieciówce czy w jakimś zwykłym salonie jubilerskim?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
za duza sie wydaje ta zawieszka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też uważam, że ta zawieszka ze zdjęcia może już być zaliczona do sporej.
Jeśli szukasz czegoś nadającego się na co dzień, celuj w coś mniejszego i mniej świecącego. Ten ze zdjęcia moim zdaniem będzie za to fajny jako taki "wyjściowy" naszyjnik, niekoniecznie na wielkie okazje, ale do pracy czy wyjście na kawę bym go nie założyła. Więc zależy, jaki chcesz kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.