|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki
Hejka. Czy tutaj na forum znajdują się jakieś kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki?
Co najchętniej lubicie kupować? Czy zakupy robicie w formie "nagrody za coś" lub "na pocieszenie"? Jaki ogólnie jest wasz stosunek do zakupów? Zapraszam do rozmowy
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki
zgłaszam się!!!
jestem zakupoholiczką,uwielbiam kupować najbardziej kosmetyki i książki,kupuję ciągle bez przerwy co dzień sledze wszystkie gazetki w internecie z różnych sklepów i ciągle coś mnie kusi
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek dla mnie
: Kosmetykami interesuję się od lat i choć nie jestem typem zbieracza czy nie robię zakupów "na pocieszenie" to kosmetyki i tematy z nimi związane po prosty kocham, takie hobby ![]() W nagrodę czy na pocieszenie nie kupuję nic, nie odczuwam takiej potrzeby. Najbardziej lubię kupować kosmetyki, książki i wyposażenie do domu, ale nie "duperele wolnostojące kurz zbierające"
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
jestem zakupoholiczką, a kosmetoholiczką w szczególności ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, również uważam się za zakupoholiczkę, zwłaszcza kosmetyków związanych z pielęgnacją twarzy i ciała
Uwielbiam też kupować artykuły związane z ogrodem i wyposażeniem domu
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wątek dla mnie !
zakupy robie zarówno w nagrode,na pocieszenie oraz bez powodu ![]() W nagrode zawsze kupuje sobie coś drogiego na co było mi normalnie szkoda kasy ![]() Najczęściej kupuję wszelkiego rodzaju kosmetyki kolorowe i do pielęgnacji ![]() Po za kosmetykami uwielbiam kupować kredki,pisaki itp ![]() I największa miłość - lakiery i wszelkiego rodzaju ozdoby do paznokci Kiedyś miałam jeszcze manie na kolczyki,torebki i buty ale się uspokoiłam :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nazywam się Cholera, i jestem zakupoholiczką
![]() Jestem totalnie uzależniona od polowania na promocje, zwłaszcza w kwiestiach takich jak: dobre ["luksusowe"] produkty spożywcze, kosmetyki, elementy wyposażenia wnętrz [ale nie "durnostójki", prędzej... meble na przykład ] i wszystko co kuchenne z naciskiem na pieczenie i dekorację.Najgorzej, że jestem nerwus i raptus, a zakupy robię głównie dla relaksu, po czym TŻ zmyka mi głowę za upłynnianie gotówki, i koło się zamyka |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Kupuję głównie na promocjach i różnych okazjach, często robię zapasy, które muszę zmniejszyć do października, bo na studia tego wszystkiego nie zabiorę ![]() Kupuję bo lubię, ale na pocieszenie też lubię sobie coś sprawić.
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zakupoholiczką, ale się ograniczam, naprawdę!
![]() Ciuchy mogłyby dla mnie nie istnieć, ale bez kosmetyków byłoby już ciężko!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem zakupocholiczka, lubie kupowac kosmetyki i ciuchy
oraz ksiazki
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, a lubicie tak jak ja ciągle zaopatrywać się w kosmetyki
ciągle i ciągle, cuuuuudne
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Oj ja bardzo zwłaszcza ostatnio
Co ostatnio zlowilas?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Co najchętniej lubicie kupować? Czy zakupy robicie w formie "nagrody za coś" lub "na pocieszenie"? Jaki ogólnie jest wasz stosunek do zakupów? Zapraszam do rozmowy

: Kosmetykami interesuję się od lat i choć nie jestem typem zbieracza czy nie robię zakupów "na pocieszenie" to kosmetyki i tematy z nimi związane po prosty kocham, takie hobby