|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ajjj szkoda gadać
Drogie Wizażanki , gdy patrzę na Wasze pięknie uszyte torby, własnoręcznie zrobione ozdoby,biżuterię naprawdę aż wstyd mi się robi ,że ja jestem takim leniem że nic mi się nie chce.Ani hobby ani żadnych fajnych zajęć,pasji,zainteresowań .Nula,zero,nic,nothing.Oj j jak ja bym chciała byc choć trochę tak twórcza,aktywna,energiczn a,pełna życia,z pomysłami itd. jak Wy.
Ale dobre dosyć narzekania i marudzenia biorę się do roboty. ![]() Łatwo powiedzieć , trudniej zrobić.Ojj tak, wiem to chociażby po moim podpisie. ![]() Pozdrawiam. P.S.-nie gniewajcie się że zaśmiecam i że się publicznie "obnażam" ale nie panowałam nad moimi dłońmi pisząc ten post. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ajjj szkoda gadać
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie... to myślę ,że to właśnie dużo zależy od samozaparcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeżeli masz problem zacząć... to powiedz sobie "Hmmm co?? że inni potafią a ja nie? pokażę na co mnie stać. Zrobię takie kolczyki,że wszystkie koleżanki będą sie pytać skąd takie mam ![]() ![]() Powinno zadziałać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ha, w moim przypadku jest jeszcze trudniej, gdyż jestem całkowicie pozbawiona zdolności manualnych. Nawet z przyszyciem guzika mam problemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja myślę Nan że Ty coś w sobie masz ![]() ![]() ![]() SZUKAJ ![]()
Everything I'm not, made me everything I am. wyloguj Edytowane przez jaszmurka Czas edycji: 2005-08-26 o 23:21 Powód: galop |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
haha. to znaczy ze mam zdolności manualne skoro umie kierować traktorem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No u mnie ze zdolnosciami manualnymi tez niezabardzo:/ kompletnie nie umiem rysowac, co dopiero mowic o jakims wiekszym malowaniu, ale jdnak cos znalazlam. umiem wyszwac obrazty zamiast je malowac:P Co prawda kiedys zdarzalo mi sie czesciej wyszywac, bo jestem osoba, ktora nei moze usiedziec w jednym miejscu...ale moze w nadchodzace zimowe wieczory znow sie tym zajme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oj sie zagalopowałam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ha, śmiejecie się ze mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja myślę że każda z nas coś potrafi ale... albo o tym nie wie albo boi się sprobówać i z góry zakłada że nic z tego nie wyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() postaram się przełamać lenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a mi prace na plastyce robila przyjaciolka w zamian za wypracowania z franca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a za mna bylo to tak, ze zawsze mialam ochote cos tworzyc, ale braklo mi samozaparcia i cierpliwosci, az w koncu, Kobitki z Wizazu i ich dziela mnie zmotywowaly!
z tego wynika Windykatorko, ze wszystko przed Toba!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.