|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() rozstępy na piersiach
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Edytowane przez karolina230198 Czas edycji: 2013-04-02 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: rozstępy na piersiach
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy pozjadali wszelkie rozumy i nigdy się nie mylą.
Autorko, nie wstawisz tak zdjęcia, musisz je wrzucić na serwer np. www.voila.pl, kliknij przeglądaj, wybierz plik potem wyslij. Tylko zastanów się, czy na pewno chcesz żeby każdy mógł zobaczyć Twoje piersi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() A na serio na stare rozstępy nic nie pomoże a na nowe MOŻE pomóc krem znaleziony w KWC lub wyszukiwarce lub googlach lub z polecanie pani aptekarki lub dermatologa . Poza tym 16 latka jest w fazie dojrzewania i rozstępy sie mogą pojawiać, trzeba zadbac o skórę odzywianiem i sportem oraz modlic sie o dobre geny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Krem na rozstępy i blizny AVA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Na stare rozstepy chyba nie wiele mozna zrobić. Zapobiegaj. Ja swojego czasu uzywałam Vichy ale to było dawno i byłam w ciazy. Rozstępów ani sladu, nie dopusciłam.
Zorientuj sie jeszcze w kremach aha czy pha ( naprawdę nie jestem ekspertem, zaraz się na mnie posypię gromy ![]() No i jescze uwarunkowania genetyczne i dieta- bo domyslam sie ze 16 latka dość gwałtownie sie rozija i rosnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
też mam ale ucze się z tym żyć bo nic nie pomaga a na laser nie stać mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeśli masz takie a nie inne geny, to nic Ci nie pomoże. Ja mam rozstępy na piersiach i mega rozstępy na brzuchu po ciąży. Smarowałam się wszystkim, co popadło, jadłam zdrowo a i tak wyglądam jak zebra. Żyję z tym i to akceptuję. Nie czuję się jakaś gorsza czy brzydsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W najgorszym, najczarniejszym przypadku jakbyś sie miała zamartwiać to jest laser ![]() ![]() Jeszcze są takie triki, ze po kąpieli zimna woda sie chlapnąć, ujędrnia skórę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() JA ma podobny problem, jak wiele innych dziewczyn tutaj masz mój watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651735. Tez bardzo to przezywałam ale nauczyłam sie z tym życ, przez to ze wsparły i nauczyły mnie tego dziewczyny które odpisały na moim wątku. Poczytaj. Edytowane przez ankazranka88 Czas edycji: 2013-04-06 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.