|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Farbowanie jasnego brązu na blond
Czesc dziewczyny!
W tym watku chcialam podzielic sie moja historia, jak rowniez posluchac Waszych porad. Moim marzeniem jest miec piekne blond wlosy, najlepiej zloty blond lub pooielaty blond. Jak sobie zamarzylam, tak postanowilam zrobic. Zawsze mialam dlugie ciemno blond wlosy, wszyscy fryzjerzy zawsze zachwycali sie ich gruboscia ![]() ![]() Przechodzac do sedna sprawy: tydzien temu pofarbowalam wlosy farba Londa-platynowy blond, zeby rozjasnic wlosy. Robila mi to moja przyjaciolka u mnie w domu. Wlosy wyszly jasniejsze, farba zlapala sie najbardziej przy przedzialku, im blizej koncow, tym byly ciemniejsze. Mialy ruda poswiate, kolor mi sie nie podobal. Postanowilam dazyc dalej do blondu, po 3 dniach znowu pofarbowalam wlosy(w domu) na bardzo jasny blond farba Wellaton. Mokre wlosy wygladaly strasznie, rozne odcienie rudego, zoltego i brazu na koncach. Po wysuszeniu wygladaly juz lepiej. Poniewaz nadal pragne miec jasniejsze wlosy, chce pofarbowac je 3 raz, ostatni, po 4 dniach od ostatniego farbowania. Czy mozecie dziewczyny powiedziec mi czy moje wlosy mi po tym zabiegu nie wypadna/polecacie jakas dobra farbe? Mam nadzieje, ze ktos moj wywod przeczyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.