![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!Witam wszystkie lasencje w nowym wątku!
![]() ![]() ![]() ![]() Tradycyjne przedstawienie załogi, nasza stała ekipa to: - Przyszłe Panny Młode ![]() - matka, żona i kochanka, która ostatnio intensywnie realizuje się zawodowo, - przyszłe panie prawniczki, które do pracy będą nosić żakiety Diora ![]() - seksowna farmaceutka, jak schudła w poprzedniej części, WOW!, - fit biegaczka, konkurencja dla Ewy Chodakowskiej, - mama na medal, która inspiruje cały wątek swoim ciałem ![]() - przyszłe panie dziennikarki, szalone imprezowiczki, oczywiście zakochane i chude ![]() - Szczurkowa Mama, kocha wszystkie zwierzęta ![]() - śliczna pani kosmetolog, ostatnio serduszkowa dziewczyna ![]() - pani architekt, zjeździła już chyba pół świata! - Tajemnicza Złotowłosa, ostatnio dała nogę i będzie wpierdziel ![]() - i ja, a ze mną gościnnie dwa futrzaki ![]() W tej części NA PEWNO schudniemy ![]() ![]() Przysmak ostatnich postów, na jednej łyżeczce się nie kończy ![]() ![]() Nie może zabraknąć naszego grupowego zdjęcia ![]() Zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!
Alma mater
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
:d
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2014-03-20 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Podoba Wam się nasza focia na plaży?
![]() ![]() Karola, kiedys była taka tabelka, fajnie jakby ktoś znowu zrobił , bo tamta już chyba usunięta ![]() Albo każda z Was napisze cel czy co tam chcecie i się wrzuci do pierwszego postu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam czy mogę się dołączyć?
Trochę o mnie: Mam 27 lat (ale ten czas zleciał), mam dwójkę dzieciaczków, córka skończy teraz 6 latek a synek ma 5,5. Obecnie mieszkam w DE od prawie roku. Zrzucam pociążowy kilogramy ![]() ![]() ![]() Z ćwiczeń wykonuję codziennie coś innego, wcześniej popadłam w monotonnie, więc teraz od czerwca zmiana ćwiczeń. Ćwiczę z Tiffany, z Mel B, zaczynam przygodę z Chodakowską (Skalpel zrobiłąm kilka razy, Turbo tylko raz a do Killera się dzisiaj będę przymierzać), Callanetics (stare ćw. rozciągająco-modelujące sylwetkę), Turbo Fire, ćw. na stepperku, na rowerku stacjonarnym, biegam, no i nie pamiętam co tam jeszcze ![]() Na początku dietowałam z Dukanem, spadło pare kg, ale jak przerwałąm to coś tam wróciło. Teraz staram się zdrowo odżywiać, 5 posiłków dziennie, mniej więcej co 3h, pić min. 1,5 litra napojów (woda, herbata zielona, czerwona, kawa), czasem wypijam nawet 2,5 litra ![]() ![]() Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ---------- Jak narazie dzisiaj wykonałam: callanetics (50min) + 2 krótkie filmiki z Mel B (w sumie 11min) ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-06-05 o 04:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hehe mi daleko do takiego ideału
![]() Zaliczyłam z Mel B cardio (15min) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam dziś w pracy w stadninie w Leźnie za Gdańskiem i się zakochałam ![]() ![]() od jutra się odchudzam, obiecuję! i ćwiczę! muszę sobie rozpisać plan działania, inaczej w ogóle mi nie idzie ![]() aaa i jak się dogadam to będę pomagać w tej stadninie i w zamian free jazdy konne ![]() (i zakwasy)
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2013-06-05 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj bolą łydki i ramiona, po skakance i po ćwiczeniach z Mel B i Tiffany na ramiona.
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Pozazdrościć, ja uwielbiam koniki i pieski husky. Chciałabym mieć kiedyś takiego huskiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hehe, też kiedyś miałam takiego królika "miniaturkę"
![]() ![]() MAM BILETY NA DEAD CAN DANCE!!!!!!!!!!! ![]() a idę z... aaaah ![]() ![]() ![]() mogłybyście mnie już wziąć do klubu, to bym Wam wszystko opisała!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to ten Dead can dance, ale ja bym chętnie poszła na tańce latynoskie, pooglądać jakieś mistrzostwa
![]() A sama chętnie kiedyś chodziłam na zajęcia, chodziennie mieliśmy po godzince czegoś innego, w jednym dniu mieliśmy własnie tańce latynoskie, ale solo. Ile się potu przy tym wylało, ile energii i radości się z tego czerpało. Zumba też była bardzo fajna i sexy dance. Szkoda że teraz nie mam możliwości chodzić na coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pięknie
![]() ![]() ![]() Nowy wątek, idąc dobrym przykładem nie pożeram dzisiaj nic niedozwolonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cudownie
![]() Jutro piszę poprawkę kolosa i trzymajcie kciuki, żeby mi siadł, bo jak nie - kampanio wrześniowa nadchodzę!
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
O kurde, też słyszałam o przypadkach, że królik miniaturka wcale nie był miniaturowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() Kiedyś miałam królika miniaturkę ![]() ![]() Znowu zwracam na to uwagę.... Co się dzieje z emotką love??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice hodowali króliki. To są dopiero olbrzymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziadek hodował króliki, ale były wielkie. Ja zawsze na ogródeczku rozkładałam namiot i sobie brałam ze 3 do środka takie małe młode
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro już o królikach mowa... Mój dziadej hoduje i właśnie wcinam pasztet z jednego ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Też lubię
![]() A samych królików nie lubię, szczególnie po tym jak oglądam takie zdjęcia: http://img41.imageshack.us/img41/3363/wielkikrolik.jpg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nie potrafiłabym zjeść królika
![]() zresztą nawet drób tak średnio, rybcie najczęściej.
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41174062]Eeee, a co za różnica?
![]() ja wiem i nie mówię że jedzenie królików jest złe :P po prostu zostałam wychowana tak, że dla mnie królik czy koń to zwierzę domowe ![]() ![]() a kury i makrele niekoniecznie ![]() a poza tym nie lubię czerwonego mięcha ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa!
![]() jakie zdjęcie! Świetnie wyszłyśmy ![]() w poprzednim wątasku naspamowałam 729 wiadomości ![]() Witam nową odchudzającą się ![]() Musiałam wyjechać na kilka dni, przed wyjazdem zrobiłam obiecaną fotkę i zapomniałam wstawić :P dodatkowo zdjęcie postępów osiągniętych ćwiczeniami przez niecałe 3 tygodnie ![]() już w albumie ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak jeszcze raz wspomnisz o grubych udach itp. to Cię znajdę i wybiję Ci to z głowy ![]() U mnie tylko 708 wiadomości ![]() Umówiłam się na makijaż ślubny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To te fotki to jakieś przeróbki z waszymi twarzyczkami czy jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
OMG, Bania, wypier papier gruba babo z takimi nogami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
jestem z Wami
![]() tylko ja moge byc takim gałganem i zapomnieć hasla na wizaz i na poczte ![]() laski kto zarządza klubem ?? dajcie mi zaproszenie, musze naspamowac i poczytac ♥ a wstep jak mi sie podoba ![]() ![]() ♥♥♥ ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- edit: chce zobaczyc Banie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Fajnie tak oglądać czyjeś fotki, szkoda że ja nie mogę
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A gdzie się wszystkie dziewczyny podziały ![]() Co taka cisza nagle się zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.