|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wieeeeelką prośbe mam !
Słuchajcie, mam prośbę. Wklejacie tu wiele swoich makijaży, ale właściwie w ich opisach zawieracie tylko listę kosmetyków, które są potrzebne do ich wykonania. Ja zawsze od kosmetyczek słyszę, że oczy powinnam eksponowac w twarzy, itp, ale sama umiem zrobić tylko "banana",[z którym już chyba wszystkie kombinacje mam przećwiczone] a na podstawie zdjęć nie jestem w stanie się nauczyć innych różnych technik rozcierania cieni i innych "bajerów". Czy możecie spróbować tak to opisać i poprzeć zdjęciami, żebym i ja umiała się umalować? (przepraszam z góry, że wątek jest podobny do wątku o typach oczu, ale to nie to samo).
Z góry serdecznie dziękuję Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wieeeeelką prośbe mam !
Neitka, najlepiej przegladnij forum Moje Makijaze-tam sa wlasnie zdjecia roznych, ktore dziewczyny sobie robia+kosmetyki w opisie jakich uzywaly, a jak cos Ci sie bedzie podobalo to zadaj pytanie,
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
najlepiej to Ty sobie poszukaj tego co Ci sie podoba, zbierz cienie i podbijaj do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
własnie. zbierz swoje foty makijazy i przeslij nam, to ozbaczymy co da sie zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Najlepszym rozwiązaniem będzie, jeśli poprzeglądasz wątki na Moich Makijażach i wybierzesz te propozycje, które przypadły Ci do gustu. O sposób wykonania możesz zapytać Autorkę w jej właśnym wątku, bądź prywatniej wysyłając PW.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.