|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() HELP ME! Grzywka? Nowy fryz? Obciąć?
Pomocy! Mam wielki dylemat... W srode ide do fryzjera i nie wiem co mam zrobic z wlosami... Chcialam grzywke, pocieniowac wlosy ale sie troche boje ze bedzie mi brzydko albo cos... Bardzo chcialam was prosic o pomoc i dolaczam moje zdjecie. Prosze o propozycje! Chcialam jeszcze dodac ze na ogol mam zazwyczaj oklapniete wlosy, proste, czasem sie faluja ale ...hmm... fale? No znaczy sie jeden wlos w jedna strone a drugi w druga... <lol> Bardzooo prosze jeszcze raz o pomoc i jestem otwarta na wszelkie propozycje!
Pozdrawiam P.S. Moje zdjecie to oczywiscie to pierwsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
grzywka jak najbardziej dla ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: HELP ME! Grzywka? Nowy fryz? Obciąć?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzieki bardzo za rady
![]() ![]() Wlasnie sie tak dzisiaj zastanawialam czy wogole do moich wlosow bedzie pasowac grzywka, bo nie sa one zbyt grube a nie chce zeby ona brzydko wygladala... Jeszcze raz dzieki i pozdrooffki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jezeli chcesz grzywke warto by bylo wiedziec czy Twoje wloski kreca sie podczas deszczu, wilgoci. Mysle ze w takiej sytuacji ta fryzurka odpada. Moge polecic Tobie taka fryzure, jest troche odwazna, ale jak powiada moja mama do odwaznych swiat nalezy. Zobacz grzywke agabil1 http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=8161
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Aaa wlasnie moze ma ktos program studio wizazu czy cos takiego, zebym mogla podpatrzec jak bede wygladala w niektorych fryzurkach ...ktore niestety sama musialam godzinami szukac? Prosze bardzo o linki, a jesli ktos ma to moze mailem? Bylabym bardzoooooooooooooo wdzieczna. No i czekam na inne propozycje co do mojej fryzury :0 Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ano wlosy troszke mi sie faluja ale mam prostwnice zawsze pod reka wiec mysle ze to chyba nie bedzie duzy problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ide dzisiaj o 16 do fryzjera!! Boje sie... I nikt wiecej nie chce mi pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj serdecznie jestem na wizazu nowa, ale postaram Ci sie pomoc
![]() nie wiem o co konkretnie chodzi: czy o nowe propozycje fryzur czy o fotki Ciebie w nowych fryzurkach ![]() ja zrobilam cos takiego w PSie ![]() troche to niedbale, ale sie spieszylam, bo dzis przeciez do fryzjera idziesz ![]() mi osobiscie bardziej podobasz sie we fryzurce Olsenki... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Scieniuj sobie wloski, zrob grzyweczke i bedzie slicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje że któraś z tych fryzur poniżej by do Ciebie pasowała, ale pewnie jesteś już po fryzjerze...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hehe... daswno tu nie zagladalam i widze ze jak napisalam ostatnia odpowiedz to nikt tu nie zagladal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.