|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie wesele w Białymstoku?
Drogie Białostoczanki! Witam serdecznie
Przeglądam to forum i nigdzie nie mogę znaleźć informacji jakie sale weselne polecacie na zrobienie wesela właśnie w Białymstoku Na razie bierzemy pod uwagę Trio, trzy po Trzy i Dworek Czarneckiego, potrzebujemy salę na ok 150 osób. Co polecicie? Czekam nawet na najmniejsze podpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: A gdzie wesele w Białymstoku?
Białostoczanki tu nie zaglądają?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym poleciła Knieje w Supraślu. Byłam tam na weselu, obsluga BARDZO miła, bardzo fajna sala (z okrągłymi stołami) są też zwykłe, podłużne, fajny rozkład sali. Mi się podobało.
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale Supraśl jest daleko, a dużo bliżej mojej parafii (na Nowym Mieście) znaleźliśmy bardzo ładno miejsce A mianowicie Dworek Tryumf w Księżynie i raczej na to się decydujemy... A może masz jakieś opinie o tym miejscu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Też byłam.
Bardzo ładnie na zewnątrz i wewnątrz jednak jedzenie mi nie smakowało. Takie jakieś.. zwyczajne. Ale na pewno wszystko jest do uzgodnienia w menu.
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
W Białymstoku bawiłam się na weselu w Hotelu Trio. Jedzenie było smaczne, przy odpowiednim ustawieniu stołów udało się stworzyć dość duży parkiet. Był oddzielny pokój z ciastami i barmanem (ale to już para młoda chyba dodatkowo załatwiała), a na końcu korytarza stały kanapy, kawa i herbata. Generalnie, wszyscy chwalili to miejsce. Potem miałam tam bal mgr i też było świetnie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hey,
wychodze za mąż w sierpniu w dworku tryumf, w zasadzie wybór sali to był przypadek, bo akurat mieli termin. Co do pytania, ile ludzi tyle opini, wybierz taką, która Ci sie podoba pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
może któraś dziewczyna może mi polecić pokaz barmański do wynajęcia na weselu
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
hej! jestem świeżo upieczoną mężatką, ślub braliśmy 18 sierpnia
![]() wesele było w LIPOWYM MOŚCIE. Sala piękna, obsługa profesjonalna, właściciele mili i można wszystko załatwić, bez żadnych problemów. wesle BAJKA!polecam z czystym sercem nie polecam DOM BOGDANIEC w Zaczerlanach! |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Też polecam Lipowy Most, byłam tak w zeszłym roku u koleżanki. Świetna kuchnia
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny napiszcie jak Wasze wesela w Triumhie i TRIO i się udały. Biorę za 1,5 roku ślub i szukam sali. Na początku bardzo napaliłam się na Lipowy Most, ale słyszałam, że mają ogromne problemy finansowe teraz i nei wiadomo co z nimi dalej bedzie, dlatego chyab nie bede ryzykowala... jedna alternatywą w sumie się Triumph wydaje bo na 160 osób wesele planujemy
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam sie pod topic, bo rowniez planuje wesele w Bialymstoku (za rok). Zdecydowanie nie na 160 osob!
Maksymalnie 40 Prawie polowa gosci bedzie z zagranicy, wiec najlepsza opcja wydaje mi sie miejsce, gdzie moga od razu przenocowac po weselu Z gory dziekuje za propozycje(Wybaczcie brak polskich 'ogonkow' )
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
hej
cyz ktoś miał wesele w lipowym moscie i chce się podzielić opinią ??
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Też czekam na opinie o weselu w Lipowym Moście. Sama mam tam wesele w sierpniu.
|
|
#15 |
|
perfumowe ADHD
|
A czy ktoś może się wypowiedzieć na temat Capitolu?
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
My ostatecznie zarezerwowaliśmy w sali ALT w kurianach, rewelacyjny wystrój i bardzo profesjonaln właściciel i ceny jak na Białystok BAARDZO NISKIE! 150zł osoba z ciastem, owocami i przystrojeniem sali!!
Ślub za rok we wrześniu Napisze jak ostatecznie było
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hej i jak tam dziewczyny ?! Któraś była może na jakimś fajnym weselu w czasie wakacji i chce się podzielić opinią?
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Ja byłam na weselu w Niagarze i było fantastycznie. Polecam to miejsce.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem zachwycona salą w Hotelu Podlasie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Ja bylam na weselu w Lechu bardzo dobre jedzenie, sala tez ladna ale to chyba ta mniejsza i bylam w Lipcowym Ogrodzie wszyscy zachwalaja ta sale ale dla mnie maly parkiet jedzenie bylo w miare ok, obsluga super. Na zewnatrz tez ladnie tylko minus taki ze to byl sierpien i duza czesc gosci zamiast bawic sie to siedziala na zewnatrz i pila piwko.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jeśli mogę Wam polecić, to gorąco polecam Lipcowy Ogród w Hotelu Podlasie, wprawdzie moje wesele dopiero się tam odbędzie, ale byłam tam już 3 razy i jestem zachwycona, sala jest piękna, jedzenie pyszne, obsługa bardzo sprawna, pani kierowniczka z którą załatwiam wszystkie sprawy bardzo konkretna i miła, nie mam się do czego przyczepić. Po weselu postaram się zdać dokładną relację, z innych w Białymstoku polecam trzy po trzy, byłam na weselu i jest równie smacznie i przyjemnie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, moze slyszala ktoras z Was o sali 'Savilla ' przy ul.Kleberga w Bialymstoku ??Moze ktoras byla i napisze ,jak jedzenie obsluga i tp? Pozdrawiam Serdecznie!
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Moje wesele będzie w Savilli w kwietniu
Osobiście nie byłam tam na weselu, ale zdecydowaliśmy się na tę salę z polecenia koleżanek. Podobno jedzenie b. dobre i obsługa konkretna. Dobre wrażenie na nas zrobił właściciel- rzeczowy, pomocny człowiek Dam znać jak było
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
mogę prosić o opinię również mi na priv?
ja mam również wesele w Savili tyle że w sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- my też to samo i płacimy w Savilii 145 zk ;p
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Moje wesele w Savilli uważam za baaardzo udane
Jedzenia było dużo i było smaczne - na weselu mało jedliśmy, dopiero w domu próbowaliśmy na spokojnie. Ogólnie sala, obsługa na plus. Goście też byli zadowoleni. Na pewno do pełni sukcesu przyczynił się też zespół Show Band- rewelacyjnie bawił gości
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Byłam gościem na weselu w Savilli i powiem tyle - to jedno z najlepiej wspominanych przeze mnie wesel.
Jedzenie smaczne, może bez wielkich rewelacji, ale jednak smaczne. Ogólnie i obsługa i sama sala też mi przypadła do gustu. Jeśli nic się nie zmieniło od tamtego czasu (2011), to naprawdę fajne miejsce.
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dzięki za info! od razu podniosłam sie na duchu!
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś organizował lub był na weselu w hotelu pod Herbem?Bardzo proszę o jakieś info
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze odradzam Hotel 3 Trio. Nie mogę się wypowiedzieć na temat organizacji wesela, ale niestety mogę na temat traktowania potencjalnego klienta. Razem z Narzeczonym byliśmy zainteresowani wynajmem sali na uroczysty obiad po ślubie. Spotkaliśmy się z p. Menadżerką, która była wyraźnie zdegustowana faktem, że nie chcemy organizować całonocnego wesela (chociaż we wcześniejszym kontakcie wyraźnie to zaznaczałam). Czuliśmy się jak klienci drugiej kategorii, którym Pani robi łaskę, że w ogóle z nimi rozmawia. Problemem było też ewentualne dostarczenie tortu z innej niż ich własna cukierni - w żadnym innym miejscu nie stanowiło to przeszkody.
Po tak nieprzyjemnej rozmowie ani oferta, ani wygląd sali, ani nic innego nie miało znaczenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

ale Supraśl jest daleko, a dużo bliżej mojej parafii (na Nowym Mieście) znaleźliśmy bardzo ładno miejsce

)