![]() |
#1 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Kuracja odmładzajaca....Wit.C
dziewczęta...a moze zrobimy kuracje z Witaminka C proponowana tu na Wizażu przez :
http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...pattern=auriga A moze któras z Was stosowala i co jak działa ??? Slyszałam tez o wersji olej parafinowy i Juvit (wit C w plynie-acidum ascorbicum) w stosunku 1 : 1 >>>>>??????????? <<<<<<<<<<<<<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Kuracja odmładzajaca....Wit.C
dziewczęta...a moze zrobimy kuracje z Witaminka C proponowana tu na Wizażu przez :
http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...pattern=auriga A moze któras z Was stosowala i co jak działa ??? Slyszałam tez o wersji olej parafinowy i Juvit (wit C w plynie-acidum ascorbicum) w stosunku 1 : 1 >>>>>??????????? <<<<<<<<<<<<<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Kuracja odmładzajaca....Wit.C
Ja juz Nutko namieszalam
![]() Na opisywanie efektow jeszcze troche za wczesnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz Nutko namieszalam
![]() Na opisywanie efektow jeszcze troche za wczesnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A nie piecze Was to serum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A nie piecze Was to serum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zamiast tego lepszy Juvit C, nie trzeba mieszać, paciać... No i kosztuje 9 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zamiast tego lepszy Juvit C, nie trzeba mieszać, paciać... No i kosztuje 9 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kupiłam Juvit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
kupiłam Juvit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!! podajcie konkretny przepis z tym JUVITEM- to w końcu mieszać go z parafiną czy bez?? Skołowana jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!! podajcie konkretny przepis z tym JUVITEM- to w końcu mieszać go z parafiną czy bez?? Skołowana jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kochanie, z żadną parafiną, bo ppozatykasz sobie pory!!! nakładaj juvit bezposrednio na twarz, a na to krem nawilżająco odżywczy, ale bez zapachów i innych zbędnych obciążaczy, np. physiogel. Może też być np. atoderm - coś naprawdę bardzo prostego.... Można też zmieszać w dłoni przed aplikacją krem z kroplami... To na noc.
Na dzień aplikować witaminę przynajmniej na kwadrans przed filtrami, jak się dobrze wchłonie to nałożyć filtr. Witamina C jest antyutleniaczem i wspomaga działanie filtrów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kochanie, z żadną parafiną, bo ppozatykasz sobie pory!!! nakładaj juvit bezposrednio na twarz, a na to krem nawilżająco odżywczy, ale bez zapachów i innych zbędnych obciążaczy, np. physiogel. Może też być np. atoderm - coś naprawdę bardzo prostego.... Można też zmieszać w dłoni przed aplikacją krem z kroplami... To na noc.
Na dzień aplikować witaminę przynajmniej na kwadrans przed filtrami, jak się dobrze wchłonie to nałożyć filtr. Witamina C jest antyutleniaczem i wspomaga działanie filtrów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Szalejesz, Potworze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Szalejesz, Potworze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠.com/5xbjx
Macie tu link do dyskusji na ten temat na FU. Basia tam wszystko pieknie wyjaśnia od podstaw. Mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko temu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠.com/5xbjx
Macie tu link do dyskusji na ten temat na FU. Basia tam wszystko pieknie wyjaśnia od podstaw. Mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko temu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
wiesz Piti, zastanawiam sie wlasnie, czy mi zycia starczy, zeby to wszystko przetestowac, biorac pod uwage dlugofalowosc terapii i moje zapasy lodowkowe
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
wiesz Piti, zastanawiam sie wlasnie, czy mi zycia starczy, zeby to wszystko przetestowac, biorac pod uwage dlugofalowosc terapii i moje zapasy lodowkowe
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nie zapomnij kupić i sprawdzić physiogelu jeszcze
![]() Z tego, co Basia dopisała do wątku Twojego o retinoidach - jestem wzorcowym przykładem - czyli wszystko OK!!! ![]() A jakie wrażenia z piwerwszego spotkania bliskiego stopnia z Juvitem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nie zapomnij kupić i sprawdzić physiogelu jeszcze
![]() Z tego, co Basia dopisała do wątku Twojego o retinoidach - jestem wzorcowym przykładem - czyli wszystko OK!!! ![]() A jakie wrażenia z piwerwszego spotkania bliskiego stopnia z Juvitem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
pozwólcie, że się dolącze. Mam takie pytanko dotyczącze Juvitu - czy on się różni czymś od tak wychwalanego Flavo-c?? właśnie mam zamiar kupić sobie coś z wit-c i po co przepłacać. Acha i czy te kropelki to w konću docierają do tej skóry właściwej czy nie - bo wstyd przyznać ale nie za bardzo łapie o co chodzi z tym przenikaniem.Acha i czy może się orientujecie czy jeśli stosuję aktualnie na noc Acne Derm to czy mogę sobie podrażnić buzię od Juvitu. dziękuje z góry za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
pozwólcie, że się dolącze. Mam takie pytanko dotyczącze Juvitu - czy on się różni czymś od tak wychwalanego Flavo-c?? właśnie mam zamiar kupić sobie coś z wit-c i po co przepłacać. Acha i czy te kropelki to w konću docierają do tej skóry właściwej czy nie - bo wstyd przyznać ale nie za bardzo łapie o co chodzi z tym przenikaniem.Acha i czy może się orientujecie czy jeśli stosuję aktualnie na noc Acne Derm to czy mogę sobie podrażnić buzię od Juvitu. dziękuje z góry za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
jeszcze nie wiem - dzis kupilam, bo jak wszystkie kobity runa teraz na apteki po Juvit, to moze zabraknac
![]() Wez, nie dobijaj mnie, co? Wystarczajaco dobijajace sa te objetosci .... 50 ml! skandal! nigdy tego nie zuzyje ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
jeszcze nie wiem - dzis kupilam, bo jak wszystkie kobity runa teraz na apteki po Juvit, to moze zabraknac
![]() Wez, nie dobijaj mnie, co? Wystarczajaco dobijajace sa te objetosci .... 50 ml! skandal! nigdy tego nie zuzyje ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie, ja też szukałam kwasu askorbinowego w
proszku, nigdzie nie było, w końcu pani w aptece powiedziała że zamiast tego można witamine C w ampułkach Plivy Kraków , że sama też się smaruje tak prosto z ampułki, za 2 ampułki na próbę chyba 2 zł zaplaciłam, i do buteleczki wlałam jedną ampułkę i parę kropli wit E, używam dopiero 3 dni, nawet dosyć się wchłania,a mam raczej tłustą cere; Acha na wierzch używam Glyco A lub Acne Derm , i się nie gryzą w wit. C tzn . (to znaczy nie szczypie.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie, ja też szukałam kwasu askorbinowego w
proszku, nigdzie nie było, w końcu pani w aptece powiedziała że zamiast tego można witamine C w ampułkach Plivy Kraków , że sama też się smaruje tak prosto z ampułki, za 2 ampułki na próbę chyba 2 zł zaplaciłam, i do buteleczki wlałam jedną ampułkę i parę kropli wit E, używam dopiero 3 dni, nawet dosyć się wchłania,a mam raczej tłustą cere; Acha na wierzch używam Glyco A lub Acne Derm , i się nie gryzą w witamina C tzn . (to znaczy nie szczypie.) Edytowane przez AdaD Czas edycji: 2013-06-27 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Nutka nie gryzie!
|
![]() ![]() Dziewczyny które testuja jakie wrażenia po Juvicie?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Nutka nie gryzie!
|
![]() ![]() Dziewczyny które testuja jakie wrażenia po Juvicie?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.