|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Puder JOKO Marrakech Dream -listopad
ZASADY
* nie odmieniam się więc proszę dokładnie pytać się i zastanowić się przez wymianą * wysyłam poleconym ekonomicznym * każdą niezgodność z umową wymiany zgłaszam i wystawiam odp ocene transakcji * moje odlewki są świeże pochodzą z wymian i rozbiórek na wizażu z ost kilku miesięcy * ubrania są w stanie idealnym najczęsciej ubrane raz albo dwa do sesji zdjęciowych albo nowe z metką, wszystko dokładnie opisane w opisie kolor czarny dostępne kolor szary poszło do nowego właściciela kolor pomarańczowy dokładka W zamian mam ubrania tutaj można znalezć częśc tego co mam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653892 oraz odlewki perfum *Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Bond No. 9 New Haarlem -2 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam nuty zapachowe Nuty głowy: LAWENDA, BERGAMOTKA, ZIELONE LIŚCIE Nuty serca: KAWA, DRZEWO CEDROWE Nuty bazy: AMBRA, WANILIA, PACZULA, TONKA *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * small bent the bi polar express 4ml w szklanych fiolkach ubytek-tylko powąchałam * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula *Penhaligons Malabah - probka z missali Nuty głowy: lemonka, pomarańcza, cilantro Nuty serca: imbir, kardanom, róża, fiołek, irys, jaśmin, gałka muszkatołowa Nuty bazy: słód, ambra, piżmo,drzewo *Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missala Nuty głowy: bergamotka, kardamon, czarna porzeczka Nuty serca: ylang ylang, jaśmin, różowy pieprz, jaśmin ¬sambac Nuty bazy: indonezyjska paczula, wanilia, szara ambra * Bulgari- Au the Rouge ok 2ml nuty zapachowe: nuta głowy: różowy pieprz, bergamotka, pomarańcza nuta serca: akord czerwonej herbaty, miąższ figi nuta bazy: orzech włoski, piżmo . * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml Nuty zapachowe: róża bułgarska, piwonia, ambra, cytusy * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml Nuty wysokie: mandarynka, kwiat pomarańczy, lilia, gardenia Nuty średnie: brzoskwinia, pieprz, labdanum, kadzidło Nuty bazowe: paczula, drzewo sandałowe, nuty palone, ambra *Faqat Lil Rijal- 2 ml Głowa-bergamotka, szafran Serce-kardamon, jaśmin, ryż, geranium Podstawa-drzewo sandałowe, paczuli, piżmo, skóra * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Idole LUbin ok 1,5 ml probka z missala * Costume National Scent ok 3/4 ml * Serge Lutens Ambre Sultan ok 0,5 ml * Guerlain Aqua Allegoria Gentiana - 5ml Nuty głowy: gorzka pomarańcza, grapefruit, bergamotka, limonka; Nuty serca: gencjana (goryczka), gruszka; Nuty bazowe: piżmo, sandałowiec.
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2012-11-15 o 12:03 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Puder JOKO Marrakech Dream
znajdziesz cos u mnie ?
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
* Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne Guerlain Aqua Allegoria Gentiana - 5ml
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
z twojego wątku nic sie nie spodobalo mi a masz cos poza nim? ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
u ciebie wpadla mi w oko szmatka muslinowa z body shopu
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
aktualna list odlewek na wymianę jest następująca:
*Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Bond No. 9 New Haarlem -2 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam nuty zapachowe Nuty głowy: LAWENDA, BERGAMOTKA, ZIELONE LIŚCIE Nuty serca: KAWA, DRZEWO CEDROWE Nuty bazy: AMBRA, WANILIA, PACZULA, TONKA *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * small bent the bi polar express 4ml w szklanych fiolkach ubytek-tylko powąchałam * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula *Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missala Nuty głowy: bergamotka, kardamon, czarna porzeczka Nuty serca: ylang ylang, jaśmin, różowy pieprz, jaśmin ¬sambac Nuty bazy: indonezyjska paczula, wanilia, szara ambra * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml Nuty zapachowe: róża bułgarska, piwonia, ambra, cytusy * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml Nuty wysokie: mandarynka, kwiat pomarańczy, lilia, gardenia Nuty średnie: brzoskwinia, pieprz, labdanum, kadzidło Nuty bazowe: paczula, drzewo sandałowe, nuty palone, ambra *Faqat Lil Rijal- 2 ml Głowa-bergamotka, szafran Serce-kardamon, jaśmin, ryż, geranium Podstawa-drzewo sandałowe, paczuli, piżmo, skóra * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Costume National Scent ok 3/4 ml Nuty zapachowe: ambra, hibiskus, jaśminowa herbata. *Loewe, Aire Sensual-ok 1ml Nuty zapachowe: nuta głowy: cytryna z Kalabrii, pomarańcza z Tangeru, zielone jabłko nuta bazy: jaśmin Ssambac, lilia polna, frezja nuta serca: piżmo, złoty bursztyn * Frederic Malle French Lover ok 2 ml Nuty zapachowe: cedr, wetiwer, florencki irys, ziele angielskie, galbanum, paczula, kadzidło i piżmo *Kilian- Straight to Heaven ok 2 ml Nuty zapachowe: nuta głowy: suszone owoce nuta serca: jaśmin, gałka muszkatołowa nuta bazy: rum, cedr, paczula, szara ambra, wanilia
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam niestety
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Podoba mi się sporo odlewek, najbardziej zaznaczone boldem:
Penhaligons Malabah - probka z missali *Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missali * Bulgari- Au the Rouge ok 2ml * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml * Guerlain Aqua Allegoria Gentiana - 5ml
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te 2 juz poszły ale reszta jest aktualna juz zerkam co masza wiec tak u ciebie mi sie spodobalo AA, Guerlain, Lavande Velours, 8 ml i testowo 2ml Tea Rose, The Parfumeurs Workshop a masz cos poza wątkiem jeszcze z zapachów?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2012-11-13 o 18:58 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nikt nie ma tego bronzera i nie chce się go pozbyć
?
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko z zapaszków jest w wątku
![]() Masz może pusty 2 ml atomizerek? Albo 5 ml?
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mam a co?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wtedy możemy się wymienić
Sama nie posiadam pustych atomków, dlatego pytam. Odpowiada Ci wymiana Tea Rose i Lavande (łącznie 10 ml) za: Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missali Bulgari- Au the Rouge ok 2ml * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml -------- łącznie 10 ml?
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Bond i Opus jeszcze mnie interesują
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka ubrań
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie masz obecnie odlewki perfum i roze oraz bronzery?
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhem?
Jesteś zainteresowana?
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
nie dostalas prriv? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- aktualna list odlewek na wymianę jest następująca: *Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Bond No. 9 New Haarlem -2 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam nuty zapachowe Nuty głowy: LAWENDA, BERGAMOTKA, ZIELONE LIŚCIE Nuty serca: KAWA, DRZEWO CEDROWE Nuty bazy: AMBRA, WANILIA, PACZULA, TONKA *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * small bent the bi polar express 4ml w szklanych fiolkach ubytek-tylko powąchałam * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula *Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missala Nuty głowy: bergamotka, kardamon, czarna porzeczka Nuty serca: ylang ylang, jaśmin, różowy pieprz, jaśmin ¬sambac Nuty bazy: indonezyjska paczula, wanilia, szara ambra * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml Nuty zapachowe: róża bułgarska, piwonia, ambra, cytusy * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml Nuty wysokie: mandarynka, kwiat pomarańczy, lilia, gardenia Nuty średnie: brzoskwinia, pieprz, labdanum, kadzidło Nuty bazowe: paczula, drzewo sandałowe, nuty palone, ambra *Faqat Lil Rijal- 2 ml Głowa-bergamotka, szafran Serce-kardamon, jaśmin, ryż, geranium Podstawa-drzewo sandałowe, paczuli, piżmo, skóra * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Costume National Scent ok 3/4 ml Nuty zapachowe: ambra, hibiskus, jaśminowa herbata. *Loewe, Aire Sensual-ok 1ml Nuty zapachowe: nuta głowy: cytryna z Kalabrii, pomarańcza z Tangeru, zielone jabłko nuta bazy: jaśmin Ssambac, lilia polna, frezja nuta serca: piżmo, złoty bursztyn * Frederic Malle French Lover ok 2 ml Nuty zapachowe: cedr, wetiwer, florencki irys, ziele angielskie, galbanum, paczula, kadzidło i piżmo *Kilian- Straight to Heaven ok 2 ml Nuty zapachowe: nuta głowy: suszone owoce nuta serca: jaśmin, gałka muszkatołowa nuta bazy: rum, cedr, paczula, szara ambra, wanilia
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam pw, ale wyłącznie z linkiem do tematu... Więc nadal nie wiem, czy chcesz, czy nie chcesz się wymienić
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
#23 |
|
A cobra on my left...
|
Puder JOKO Marrakech Dream -mam ten puder, nowy
-masz może coś innego na wymianę, np. z pielęgnacji? |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie mam z pielęgnacji tlyko ubrania + odlewki perfum
może się skusisz na cos? a jaki mas zpuder dla blondynek czy brunetek?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

?