|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie i skąd się wybrać poimprezować?
Cześć, możecie polecić z jakiego biura podróży i gdzie można się na luzie wybrać żeby można było poimprezować będąc niepełnoletnim? Mówię oczywiście o alkoholu i żeby opiekunowie nie przyczepiali się do papierosów.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie i skąd się wybrać poimprezować?
Beatur
![]() Nie byłam jeszcze nigdy z nimi,ale słyszalam że są duże luzy |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Steja
Byłam w tamtym roku, można robić WSZYSTKO w tym roku jadę z almaturem do Turcji, może też masz ochotę jechać ;>? |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Tak w ogóle to jak wyglądają takie obozy? Można wychodzić z hotelu kiedy się chcę? Można wstawać o której się chcę itp? Czy to zależy od opiekunów?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylam z nimi w te wakacje co byly i ogolnie luzy, luzy, luzy. Na poczatku jakies spotkania wieczorem, ale potem to juz luzy. Robilo sie co chcialo, wstawalo sie, o ktorej sie chcialo tylko tak zeby na obiad jakos sie doczolgac. Kontroli jako takiej nie bylo. Czasami wieczorem bylo spotkanie zeby zobaczyli ile osob idzie na miasto, a ile zostaje w hotelu, ale i tak sie robilo co sie chcialo. Raz bylismy tylko grupowo w Malibu, a tak kazdy chodzil gdzie chcial i o ktorej chcial. Na plaze czesto chodzilismy razem, ale mozna bylo osobno kiedy sie chcialo i mozna bylo sobie pojsc wczesniej do hotelu lub na miasto. Zadnych przypalow za wodki, papierosy. Ja mialam w pokoju na polce caly barek wodek a do tego papierosy lezaly normalnie na stoliku i nic POLECAM !!! Z beaturem podobno sa wszedzie luzy, ja bylam z nimi jak na razie w Zlotych i to byly moje najlepsze wakacje. Teraz jade z nimi do Lloret i mam nadzieje, ze tak samo sie nie zawiode, ale z nimi... DOBRA ZABAWA I LUZY TO PODSTAWA
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Wiesz co, nie ma reguły co do biura, bo nigdy nie wiesz na jaką kadrę trafisz. Mnie się wydaje, że nie to powinno być wyznacznikiem, w doborze biura, bo serio. Komuś gdzieś mogła się trafić "fajna" kadra pozwalająca pić, a innym razem też się trafiła fajna kadra, ale która nie pozwalała pić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

Bylam z nimi w te wakacje co byly i ogolnie luzy, luzy, luzy. Na poczatku jakies spotkania wieczorem, ale potem to juz luzy. Robilo sie co chcialo, wstawalo sie, o ktorej sie chcialo tylko tak zeby na obiad jakos sie doczolgac. Kontroli jako takiej nie bylo. Czasami wieczorem bylo spotkanie zeby zobaczyli ile osob idzie na miasto, a ile zostaje w hotelu, ale i tak sie robilo co sie chcialo. Raz bylismy tylko grupowo w Malibu, a tak kazdy chodzil gdzie chcial i o ktorej chcial. Na plaze czesto chodzilismy razem, ale mozna bylo osobno kiedy sie chcialo i mozna bylo sobie pojsc wczesniej do hotelu lub na miasto. Zadnych przypalow za wodki, papierosy. Ja mialam w pokoju na polce caly barek wodek a do tego papierosy lezaly normalnie na stoliku i nic
POLECAM !!! Z beaturem podobno sa wszedzie luzy, ja bylam z nimi jak na razie w Zlotych i to byly moje najlepsze wakacje. Teraz jade z nimi do Lloret i mam nadzieje, ze tak samo sie nie zawiode, ale z nimi... DOBRA ZABAWA I LUZY TO PODSTAWA