|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent na obrone pracy inż.
Mój chłopak za dwa tygodnie ma obronę pracy inżynierskiej, jest na wydziale mechanicznym.
Czy macie pomysł co mogłabym mu dać w prezencie? Czy w ogóle okazja pracy inż. jest tak samo ważna jak mgr? Odpadają parkery bo na pewno to dostanie od rodziców.. Myślałam o butelce jakiegoś droższego alkoholu, lub upieczeniu tortu.. sama nie wiem. W ogóle to kiedy dawałyście prezent swoim? odrazu po obronie, czy w domu? Niestety nie bede przy jego obronie bo w tym samym czasie mam egzamin.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na obrone pracy inż.
nie wierzę, że TŻ żadnej z Was nie bronił się i nie szykowałyście z tej okazji żadnego upominku..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bronię inż bardzo nie długo i w sumie nie wydaję mi się, żeby to była aż taka okazja do prezentów jak na przykład mgr. W sumie to bardziej niż jakieś prezenty możesz zorganizować coś w stronę wspólnego świętowania. Zamówić jakiś tort (albo zrobić) z napisem inż, kupić jakiś alkohol który lubicie, zaprosić znajomych, albo zrobić rezerwacje w jakimś klubie. Dużo zależy od tego po pierwsze co lubicie, po drugie ile chcesz wydać kasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja siostrze sprezentowałam pieczątkę z odpowiednim tytułem, to samo planuje dla przyjaciółki.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
kiedys w sklepie z upominkami widziałam :statuetki a la oscar, tylko ze mgr z odpowiednia czapką- wersja meska i damska, koszulkę z napisem super magister i postac supermnea, koszulki z napisem pani amgister, pani inżynier, ale to takie zwykle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kup mu pióro. Piękne, złote bądź srebrne pióro. Każdy mężczyzna sukcesu powinien pisać piórem. Dołącz do tego list w którym napiszesz, że to pióro ma mu służyć w jego sukcesach zawodowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam po obronie licencjatu taką koszulkę z nadrukiem: Data+ po obronie. Rysunek przedstawia dziewczynę, która wygrała walkę bokserską
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja nic nie dostałam, facetowi też nic nie dałam (pierwsze słyszę o takim zwyczaju)
najlepiej mu zorganizuj jakąś imprezę, albo jakiś wspólny wyjazd w ramach odstresowania i zapłać za jego nocleg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu narzeczonemu - jest po budownictwie na Politechnice Gdańskiej podarowałam koszulkę " mów mi magister inżynier" i się bardzo z tego cieszył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
też mam podobny problem, tż broni się za kilka dni na wydziale informatycznym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam koszulkę na zamówienie u kolesia, który się zajmuje fotografowaniem, kręceniem filmików, reklamówek, plakatami, albumami pamiątkowymi i właśnie nadrukami na materiałach. Koszt to z tego co pamiętam ok 35 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
taka koszulke można samemu zrobić kupić markery do tkanin, jeden okolo 7 zł), na dobrej bawełnianej koszulce. Albo w sklepie internetowym z koszulkami, nie pamietam jaka to strona, ale wpisujac w google na pewno znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Myślę, że na pewno miłym akcentem byłoby, gdybyś upiekła/zamówiła tort na którym było by napisane np. "Pan Inż. (tu imię Twojego chłopaka)". Będzie fajna niespodzianka, a potem można zjeść go w rodzinnym gronie
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
a nie myslalyscie o spinkach do mankietow? mysle ze to dobry pomysl i sam chcialbym dostac. szukalem jakis czas temu spinek do mankietow i znalazlem fajne spinki z firmy Lilou, tradycyjne, ale z mozliwoscia dodania graweru co wydalo mi sie czyms innym i niespotykanym. wyglądają tak jak na zdjęciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja jak obroniłam inż. to dostałam od znajomych piękny KASK który sami wykleili wzorkami i napisali na nim "inż."
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
inżyniera stosunkowo dużo osób broni i nie jest to trudne, stąd chyba mniej celebrowane niż późniejszy dyplom mgr (w systemie bolońskim). ja chyba dostałam tylko dwie litrowe butelki martini od Rodziców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.