|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrej kliniki twarzowo - szczękowej (Barlicki Łódź?)
Witajcie być może nie w tej kategorii forum powinien być post ale nie znalazłam lepszej.
Mam zdiagnozowanego guza... kostniak na żuchwie. Szukam dobrej kliniki twarzowo - szczękowej. Czy ktoś miał do czynienia ze Szpitalem Barlickiego w Łodzi?Jestem tam umówiona na konsultację prywatnie ale dopiero za 3 tygodnie... ![]() czeka mnie zabieg - niestety dość ryzykowny ze wzgledu na bliskość nerwu chirurg - onkolog nie chce tego ruszać ![]() może ktoś poleci mi dobrego specjalistę z tego szpitala? a być może szukać dalej? Słyszałam dobre opinie o Klinice w Białymstoku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dobrej kliniki twarzowo - szczękowej (Barlicki Łódź?)
ja polecam WIM na szaserow w W-wie. bylam operowana, jak wielu moich znajomych, nie na guza, ale lezalam z osobami chorymi na tego typu choroby i moge polecic. podejmowali sie operacji nawet w skrajnych przypadkach, do tego na konsultacje mozesz pojechac w tym tygodniu i ustawic sie na zabieg. caly zespol jest wspanialy
![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrej kliniki twarzowo - szczękowej (Barlicki Łódź?)
Polecam sympatyczną Panią doktor z Centrum Stomatologicznego Novadentica Osobiście jestem bardzo zadowolona z jej usług i nie skrzywdziło to za bardzo mojego portfela. Polecam zajrzeć na stronę http://novadentica.com/ i poczytać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.